Οσασούνα – Έλτσε: 2-1: Επέστρεψε στις νίκες με εξαιρετικό Αμπντέ

Οσασούνα – Έλτσε: 2-1: Επέστρεψε στις νίκες με εξαιρετικό Αμπντέ

Μετά την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, η Οσασούνα κέρδισε την Έλτσε με ανατροπή 2-1 για το πρωτάθλημα.

Τέσσερις ημέρες μετά την πρόκρισή της (2η φορά στην Ιστορία της) στον τελικό του Copa del Rey (6/05 με την Ρεάλ), η Οσασούνα χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή απέναντι στην ουραγό και καταδικασμένη, Έλτσε, προκειμένου να πάρει τη νίκη με 2-1 στην Παμπλόνα, στο δεύτερο χρονικά ματς της 28ης αγωνιστικής της La Liga.

Διαβάστε επίσης: Λέστερ: Αναλαμβάνει ο Τζέσι Μαρς (pic)

Η ομάδα του Αρασάτε μπορεί να «έγραψε ιστορία» την περασμένη Τρίτη αποκλείοντας το φαβορί, Αθλέτικ Μπιλμπάο, ωστόσο, σήμερα έχοντας απέναντί της την «αδιάφορη» επί της ουσίας, Έλτσε, λίγο έλλειψε να πέσει «θύμα» έκπληξης.

Τελικά με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Μαροκινό, Αμπντέ, κατάφερε μέσα σε 14 λεπτά (71΄, 84΄) να φέρει τα πάνω κάτω και να πάρει τους τρεις βαθμούς, ανεβαίνοντας στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Αν κατακτήσει το Κύπελλο η Οσασούνα θα πάρει το ευρωπαϊκό «εισιτήριο» για την επόμενη σεζόν, σε διαφορετική περίπτωση θ΄ «ανοίξει» η 7η θέση της βαθμολογίας, στην οποία πέρασε, έστω και προσωρινά, μετά τη σημερινή της νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ