Τσάβι: «Ο Μέσι θα αποφασίσει την επόμενη εβδομάδα»

Τσάβι: «Ο Μέσι θα αποφασίσει την επόμενη εβδομάδα»

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να αποφασίσει για το μέλλον του ο Λιονέλ Μέσι, όπως είπε ο Τσάβι σε δηλώσεις του στη Mundo Deportivo.

Ο Τσάβι αναφέρθηκε ξανά σε δηλώσεις του στον Λιονέλ Μέσι και την πιθανή επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως ο Αργεντινός αναμένεται να πάρει πολύ σύντομα την απόφαση για το μέλλον του, μέσα στις επόμενες ημέρες.

Μία ημέρα μετά τις δηλώσεις του Κριστόφ Γκαλτιέ ότι ο Μέσι θα αποχωρήσει με το τέλος της σεζόν από την Παρί Σεν Ζερμέν, ο τεχνικός των Καταλανών μίλησε στη Mundo Deportivo και τόνισε πως μέχρι τις 11 Ιουνίου (στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας) ο Αργεντινός θα έχει αποφασίσει.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με τα τηλεοπτικά συμβόλαια της Super League

«Έχω ήδη πει πολλές φορές ότι οι πόρτες είναι ανοιχτές, είμαι ο προπονητής και ξέρω ότι θα μας βοηθήσει αν αποφασίσει να έρθει, αλλά νομίζω ότι πρέπει να τον αφήσουμε λίγο ήσυχο.

Τελειώνει η σεζόν εκεί, σέβεται πολύ την Παρί Σεν Ζερμέν, θέλει να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο, το συμβόλαιό του τελειώνει και μετά έχει κάθε δικαίωμα να λέει πού θα πάει και πού θα τελειώσει η καριέρα του.

Την επόμενη εβδομάδα θα πάρει την απόφασή του και πρέπει να τον αφήσουμε ήσυχο. Στην τελική, αν μιλάμε για τον Λίο κάθε μέρα, κάθε μέρα, δεν νομίζω ότι βοηθάει σε κάτι.

Στο τέλος πάλι θα αποφασίσει την επόμενη εβδομάδα και τώρα υπάρχουν 200 υποθέσεις. Στο τέλος, θα αποφασίσει το μέλλον του και εδώ οι πόρτες είναι ανοιχτές, δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να πούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ