Προπονητής της Θέλτα ο Μπενίτεθ (Pic)

Προπονητής της Θέλτα ο Μπενίτεθ (Pic)

Ο σπουδαίος Ράφα Μπενίτεθ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Θέλτα υπογράφοντας συμβόλαιο για τρία χρόνια με την ομάδα του Βίγκο.

Ο Ράφα Μπενίτεθ είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής της Θέλτα η οποία ανακοίνωσε την πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού για τα επόμενα τρία χρόνια.

«Η σεζόν που συμπληρώνουμε εκατό χρόνια, ένα αξέχαστο και ανεπανάληπτο γεγονός για τη Θέλτα, επισημαίνεται από το γεγονός ότι θα έχει έναν τρομερό ηγέτη από τον πάγκο: Η Θέλτα έχει καταλήξει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Ράφα Μπενίτεθ, ώστε ο Μαδριλένος τεχνικός να μπορεί να ηγηθεί της ομάδας. Τόσο για τη φετινή ξεχωριστή χρονιά όσο και για άλλες 2 σεζόν», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ομάδας του Βίγκο.

Διαβάστε επίσης: Έκπληξη με Έλληνα γκαρντ – Ο επόμενος… Λαρεντζάκης του Μπαρτζώκα

Ο Μπενίτεθ έχει περάσει από κορυφαία κλαμπ στην καριέρα του αφού έχει καθίσει στον πάγκο των Λίβερπουλ, Τσέλσι, Ίντερ, Νάπολι και Ρεάλ. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Έβερτον. Κορυφαία στιγμή στην προπονητική του πορεία ήταν η κατάκτηση του Champions League το 2005 με τη Λίβερπουλ στον αξέχαστο τελικό της Πόλης κόντρα στη Μίλαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ