Η Αλ Χιλάλ συναντήθηκε με τη Ρεάλ για τον Εμπαπέ

Η Αλ Χιλάλ συναντήθηκε με τη Ρεάλ για τον Εμπαπέ

Εκπρόσωπος της Αλ Χιλάλ είχε συνάντηση με τους ιθύνοντες της Ρεάλ, προκειμένου να ενημερώσει σχετικά με το πλάνο που έχουν οι Σαουδάραβες για τον Εμπαπέ.

Η Αλ Χιλάλ προσπαθεί εδώ και μερικές ημέρες να ταράξει τα νερά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, διαλύοντας κάθε προηγούμενο, με την εξωπραγματική της πρόταση στον Κιλιάν Εμπαπέ, προσφέροντας συνολικά 1 δισεκατομμύριο ευρώ για να πάρει τον παίκτη.

Οι Σαουδάραβες προσφέρουν 700 εκατ. ευρώ για ένα χρόνο στον Εμπαπέ και 300 εκατ. στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τους πρωταθλητές Γαλλίας να εμφανίζονται να έχουν αποδεχθεί ήδη την πρόταση. Η Αλ Χιλάλ κάνει τα πάντα για να πετύχει το deal και φαίνεται να είχε συνάντηση και με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε επίσης: Σενάριο για Φέινγκολντ και Ολυμπιακό στο Ισραήλ – Ποιος είναι ο νεαρός μπακ

Οι Μαδριλένοι έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Μπαπέ για το 2024, έτσι εκπρόσωπος της Αλ Χιλάλ ταξίδεψε στη Μαδρίτη, προκειμένου να ενημερώσει τους ανθρώπους της Ρεάλ για το πλάνο που έχει καταρτιστεί για τον Γάλλο σταρ.

Όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, οι Σαουδάραβες ενημέρωσαν τη Ρεάλ για την πρόθεσή τους να υπογράψουν τον Εμπαπέ για τον επόμενο χρόνο και στη συνέχεια εκείνος να μείνει ελεύθερος για να μετακομίσει στη Μαδρίτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ