«Κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Νολίτο (pic)

«Κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Νολίτο (pic)

O σπουδαίος Ισπανός επιθετικός, Νολίτο αποφάσισε να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, με ανακοίνωσή του στα social media.

Ο Νολίτο πήρε την απόφαση να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ύστερα από μία γεμάτη καριέρα 18 ετών και ενώ το φετινό καλοκαίρι ακούστηκε για τον Άρη, ενώ το παρελθόν, η περίπτωσή του είχε απασχολήσει και άλλες ελληνικές ομάδες.

Ο Ισπανός ακραίος επιθετικός κατά το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του (τα τελευταία χρόνια είχε γυρίσει σε θέση φορ), ανακοίνωσε την απόφασή του με ανάρτηση που ανέβασε στα social media.

Διαβάστε επίσης: Ποια ομάδα μπήκε σφήνα για τον Ναν – Γιατί αυτή η εξέλιξη μπορεί να είναι και καλό νέο για τον Ολυμπιακό (pic, vids)

Ο Νολίτο φόρεσε τις φανέλες των Ατλέτικο Σανλουκουένιο, Εσίχα, Μπαρτσελόνα B, Μπενφίκα, Γρανάδα, Θέλτα (εκεί πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του), Μάντσεστερ Σίτι, Σεβίλλη και Ίμπιζα, αγωνιζόμενος σε 514 παιχνίδια, με απολογισμό 126 γκολ και 66 ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νολίτο:

«Απευθύνομαι σε όλους σας με ένα μείγμα συναισθημάτων που είναι δύσκολο να περιγραφούν. Ήρθε η ώρα που πρέπει να αποχαιρετήσω το πάθος που ήταν η ζωή μου τόσα χρόνια: το ποδόσφαιρο. Είχα το προνόμιο και ένιωσα τυχερός να μπορώ να απολαμβάνω στο υψηλότερο επίπεδο αυτό το υπέροχο άθλημα που μου επέτρεψε να ζήσω τόσα πολλά πράγματα και να πάρω μαζί μου, για πάντα, αμέτρητες αναμνήσεις».

Ευχαριστώ ιδιαίτερα την οικογένειά μου που με στήριξε από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα. Επίσης ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που ήταν μέρος, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, στην καριέρα μου. Σε όλους τους πρώην συναδέλφους μου και εργαζόμενους από όλες τις ομάδες στις οποίες είχα τη χαρά να είμαι μέρος του. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όλη την αγάπη και την εκτίμηση που μου έδιναν πάντα οι φίλαθλοι.

Τέλος, θέλω να κάνω μια ειδική μνεία στην Σανλουκάρ ντε Μπαραμέδα, την πόλη μου, και στους φίλους μου από το Ατ. Σανλουκουένιο. Ένιωσα συγκλονισμένος από την τόση αγάπη με την ευχή να μπορούσα να τελειώσω την καριέρα μου στον σύλλογο όπου ξεκίνησα επαγγελματικά, αλλά νομίζω ότι είναι ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε νέες προκλήσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ