Σεβίλλη: Στην πόρτα της εξόδου ο Μεντιλίμπαρ

Σεβίλλη: Στην πόρτα της εξόδου ο Μεντιλίμπαρ

Σε πολύ δύσκολη θέση δείχνει να έιναι ο Χοσέ Λουις Μεντιλίμπαρ σύμφωνα με την AS αφού οι άνθρωποι της Σεβίλλης εξετάζουν σοβάρα την αντικατάσταση του.

Από τον παράδεισο στην κόλαση φαίνεται να πηγαίνει η σχέση Μεντιλίμπαρ – Σεβίλλης.

Ο ισπανός τεχνικός που μόλις πριν λίγους μήνες κατακτούσε το Europa League και υπέγραφε επέκταση συνεργασίας με την Σεβίλλη έιναι πλέον με το ένα πόδι εκτός συλλόγου.

Η ομάδα από την ανδαλουσία το βράδυ της Κυριακής (8/10) κατάφερε να πάρει στο τέλος έναν βαθμό στο ματς με την Ράγιο Βαγιεκάνο, παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 χάρη σε γκολ του Εν Νεσύρι στο 90+5.

Διαβάστε επίσης: Ελ Κααμπί – Φορτούνης: Το «καυτό» δίδυμο του Ολυμπιακού

Οι μόλις δύο νίκες σε 8 παιχνίδια μέχρι τώρα στην Λα Λίγκα την κατατάσουν στην 13 θέση της βαθμολογίας και όπως είναι λογικό η πιέση που ασκείται πλεόν στο πρόσωπο του Μεντιλίμπαρ είναι ασφυκτική.

Όπως αναφέρει η AS η διοίκηση του συλλόγου δείχνει να έχει χάσει πλήρως την εμπιστοσύνη της στον ισπανό και ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του.

Ο ίδιος πάντως σε δηλώσεις του μετά το ματς είπε:
«Είναι αλήθεια ότι δυσκολευόμαστε να κερδίσουμε, αλλά πρέπει να μην ξεχνάμε ότι στα τελευταία 6 ματς έχουμε χάσει μόνο μια φορά.
Εξαρτάται από το πως θέλεις να κάνεις τα μαθηματικά, υπάρχει η μία όψη αλλά υπάρχει και η άλλη».

Επόμενο ματς της Σεβίλλης είναι με την Ρεάλ για το πρωτάθλημα στις 21/10 και μένει να δούμε αν θα έχουμε εξελίξεις μέχρι τότε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ