Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να φύγει τον Ιανουάριο ο Μόντριτς

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να φύγει τον Ιανουάριο ο Μόντριτς

Ο Λούκα Μόντριτς αρνήθηκε να αποκλείσει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» τον Ιανουάριο, εάν συνεχίσει να αγωνίζεται για λίγα λεπτά.

Ο 38χρονος άσος είδε το ρόλο του να μειώνεται την περασμένη σεζόν, καθώς ο Κάρλο Αντσελότι επέλεξε να τον κρατήσει φρέσκο για τα μεγάλα παιχνίδια της ομάδας, αλλά φέτος ο Ιταλός τεχνικός αφεντικό άρχισε να εμπιστεύεται τους νεότερους παίκτες της ομάδας, με αποτέλεσμα ο Κροάτης να μείνει στο περιθώριο.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεκινήσει μόλις σε τέσσερα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις φέτος και έχει μιλήσει ανοιχτά για την απογοήτευσή του.

Παρ΄ όλα αυτά, ο Αντσελότι απέρριψε πρόσφατα τις προτάσεις που θα μπορούσε να φέρει ο Μόντριτς στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, υποστηρίζοντας ότι «δεν νομίζω ότι σκέφτεται να φύγει τον Ιανουάριο. Είναι ακόμα πολύ σημαντικός και είμαστε ευχαριστημένοι μαζί του».

Τα σχόλια του Αντσελότι τέθηκαν στον Μόντριτς πριν από την ήττα της Πέμπτης (12/10) από την Τουρκία, καθώς ρωτήθηκε αν ο ισχυρισμός του προπονητή ήταν σωστός, αλλά ο 38χρονος αρνήθηκε να μιλήσει για το θέμα.

«Δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με αυτό τώρα», είπε. «Υπάρχει πολύς καιρός ακόμα μέχρι τον χειμώνα και το τέλος της χρονιάς, στην ηλικία μου είναι δύσκολο να προβλέψω κάτι μακροπρόθεσμα. Πρέπει να πηγαίνουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι και θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον».

Τα λόγια του Μόντριτς μπορεί να κεντρίσουν το ενδιαφέρον της προέδρου του Δ.Σ. της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Βλάτκα Πέρας, η οποία πρόσφατα παραδέχθηκε ότι θα επικοινωνήσει με τον διεθνή μέσο για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, παραδεχόμενη ότι η Ντιναμό θα κάνει «ό,τι μπορεί» για να επιτευχθεί συμφωνία.

Για την τρέχουσα κατάστασή του στη Μαδρίτη, ο Μόντριτς πρόσθεσε: «Αισθάνομαι καλά, η κατάσταση είναι λίγο διαφορετική από πριν, στην πραγματικότητα από τότε που είμαι στη Ρεάλ, αλλά είναι μια φυσιολογική διαδικασία. Είμαι πρόθυμος να παίξω, έπαιξα το τελευταίο παιχνίδι στη Ρεάλ, είμαι υγιής και η επιθυμία μου είναι εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ