Ο Ροντρίγκο υπέγραψε στην ομάδα της… ζωής του

Ο Ροντρίγκο υπέγραψε στην ομάδα της… ζωής του

Ροντρίγκο κα Ρεάλ Μαδρίτης, συνεχίζουν μαζί μέχρι το 2028 και ο Βραζιλιάνος επιθετικός μίλησε μετά την υπογραφή της συμφωνίας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης «έδεσε» τον Ροντρίγκο με νέο πολυετές συμβόλαιο και ανακοίνωσε χθες την παραμονή του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού έως το καλοκαίρι του 2028. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2028 (το προηγούμενο έληγε το 2025), με τη Ρεάλ να βάζει την αστρονομική ρήτρα του 1 δισ. ευρώ σε περίπτωση που κάποια ομάδα θέλει να τον αγοράσει. Με αυτό το τρόπο, η Κυπελλούχος Ισπανίας «έδεσε» έναν ακόμα ποδοσφαιριστή στον οποίο θα βασιστεί τα επόμενα χρόνια.

Ο 22χρονος διεθνής άσος, που μετράει από το 2019 μέχρι σήμερα 39 γκολ και 43 ασίστ σε 179 επίσημα παιχνίδια, μίλησε για το νέο συμβόλαιο: «Η Ρεάλ είναι η ζωή μου. Είμαι ευτυχισμένος για το νέο συμβόλαιο και θα ήθελα να μείνω για πάντα στη Μαδρίτη. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο από το να παίζεις με τη φανέλα της καλύτερης ομάδας στον κόσμο. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει ακόμη περισσότερους τίτλους.»

Διαβάστε επίσης: Τα δεδομένα για τον Ολυμπιακό ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων και το μυστικό του CAS

Ο Ροντρίγκο αποτελεί μέλος των «Μπλάνκος» από το καλοκαίρι του 2018, όταν η Ρεάλ των αγόρασε από τη Σάντος για 45 εκατομμύρια ευρώ. Σε αυτά τα χρόνια ο Βραζιλιάνος έχει πανηγυρίσει 8 τίτλους, μεταξύ των οποίων 1 Champions League και 2 Πρωταθλήματα Ισπανίας, ενώ έχει καθιερωθεί και στην Εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Φέτος, ο Ροντρίγκο έχει παίξει σε 14 παιχνίδια με απολογισμό 2 γκολ και μία ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ