Θέλτα: Η ομάδα που πληγώνεται στα τελευταία λεπτά (pic)

Θέλτα: Η ομάδα που πληγώνεται στα τελευταία λεπτά (pic)

Η Θέλτα έχει χάσει πολύτιμους βαθμούς στα τελευταία λεπτά των αγώνων, κάτι που πληρώνει πολύ ακριβά.

Η Θέλτα ηττήθηκε χθές απο την Αθλέτικ Μπιλμπάο εκτός έδρας με σκορ 4-3. Η ομάδα του Βίγκο δέχτηκε το τέταρτο γκολ στο 98ο λεπτό με πέναλτι του Μπερενγκερ,χάνοντας την ευκαιρία για έναν πολύτιμο βαθμό.

Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, με μόλις επτά βαθμούς σε δεκατρείς αγωνιστικές στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Προμηθέας: Mια… πολεμική μηχανή στον δρόμο του Ολυμπιακού

Η Θέλτα έχει πληρώσει ακριβά τα τελευταία λεπτά των αγώνων καθώς σε τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές έχει δεχτεί τέρματα από το 840 λεπτό και μετά.

Στον αγώνα με τη Χιρόνα και με το σκορ να παραμένει στο 0-0, η Θέλτα κατάφερε να δεχτεί το γκολ στο 91ο λεπτό και να ηττηθεί από την Χιρόνα.

Στο προηγούμενο αγώνα ενάντια στη Σεβίλη και με τη Θέλτα να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 1-0 δέχτηκε την ισοφάριση στο 84ο λεπτό, ενώ το πέναλντι που κέρδισε στισ καθυστερήσεις το πήρε πίσω το VAR, με αποτέλεσμα το ματς να λήξει ισόπαλο.

Aν κάνει κάποιος τα μαθηματικά θα δει πως η Θέλτα έχει χάσει τέσσερις βαθμούς στα τελευταία λεπτά, βαθμοί υπερπολύτιμοι που θα την απομάκρυναν από την ζώνη του υποβιβασμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ