Mπαρτσελόνα: Προτεραιότητα των Μπλαουγκράνα η παραμονή του Κανσέλο και τη νέα χρονιά

Mπαρτσελόνα: Προτεραιότητα των Μπλαουγκράνα η παραμονή του Κανσέλο και τη νέα χρονιά

Ο Ζοάο Κανσέλο πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και οι Καταλανοί είναι διατεθειμένοι να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με την Μάντσεστερ Σίτι για την παραμονή του Πορτογάλου και τη νέα χρονιά στη Βαρκελώνη.

Ο Ζοάο Κανσέλο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και ο MVP στην επικράτηση της Μπαρτσελόνα επί της Πόρτο με 2-1 καθώς πέτυχε ένα γκολ και έδωσε μία ασίστ στη νίκη των Μπλαουγκράνα, με την οποία εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά το 2021.

Ο Πορτογάλος μπακ τη φετινή σεζόν έχει αναδειχτεί στην πιο επιτυχημένη μεταγραφή της Μπάρτσα καθώς έχει πραγματοποιήσει 16 εμφανίσεις με απολογισμό 3 γκολ και 2 ασίστ, ενώ η απόδοσή του γενικότερα είναι κομβική για την ομάδα του Τσάβι, αγωνιζόμενος και στα δύο άκρα της επίθεσης.

Διαβάστε επίσης: Η Μάντσεστερ Σίτι οδηγείται σε δίκη για τις 115 οικονομικές παραβάσεις στην Premier League

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Mundo Deportivo, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα έχει θέσει ως προτεραιότητα του συλλόγου την παραμονή του Κανσέλο και τη νέα σεζόν στην ομάδα, ενώ τόσο ο Ντέκο όσο και ο Τσάβι συμφωνούν ότι ο Πορτογάλος πρέπει να μείνει στο ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Η Μάντσεστερ Σίτι με την οποία ο Κανσέλο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027, κοστολογεί τον 29χρονο άσο στα 25 εκατομμύρια ευρώ, όμως οι Καταλανοί θέλουν να ξεκινήσουν διαπραγμάτευση με τους Πρωταθλητές Ευρώπης καθώς θέλουν να μειώσουν το κόστος μεταγραφής. Σε περίπτωση που οι δύο πλευρές δεν τα βρουν, οι Μπλαουγκράνα θα συζητήσουν για ενδεχόμενο επέκτασης του δανεισμού του Κανσέλο για ακόμη ένα χρόνο, δηλαδή μέχρι το 2025.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να μείνει στην Μπαρτσελόνα, καθώς του αρέσει το κλίμα στην ομάδα ενώ θεωρεί ότι η Βαρκελώνη είναι το κατάλληλο μέρος για να μεγαλώσει την οικογένειά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ