Ατλέτικο Μαδρίτης – Αλμερία 2-1: Επέστρεψαν στις νίκες και πλησίασαν στην κορυφή οι «ροχιμπλάνκος»

Ατλέτικο Μαδρίτης – Αλμερία 2-1: Επέστρεψαν στις νίκες και πλησίασαν στην κορυφή οι «ροχιμπλάνκος»

Με δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο η Ατλέτικο Μαδρίτης έβαλε τις βάσεις για τη νίκη επί της Αλμερία (2-1) και μείωσε στους πέντε βαθμούς την απόσταση από την κορυφή, έχοντας και ματς λιγότερο.

Επιστροφή στις νίκες για την Ατλέτικο Μαδρίτης! Μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε επικράτησε με 2-1 της Αλμερία στο «Metropolitano» για τη 16η αγωνιστική της La Liga και μείωσε στους πέντε βαθμούς τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Ρεάλ, έχοντας και ματς λιγότερο.

Στο 18ο λεπτό ο Μοράτα άνοιξε το σκορ με ωραία ατομική προσπάθεια και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κορέα έγραψε το 2-0. Στο 62′ ο Μπαμπτιστάο μείωσε σε 2-1 παίρνοντας το ριμπάουντ από απόκρουση του Όμπλακ ο οποίος με τουλάχιστον τρεις σημαντικές επεμβάσεις στη συνέχεια κράτησε τη νίκη της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: Oι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων ενημερώθηκαν από την UEFA για το ενδεχόμενο να παίξουν χωρίς κόσμο στα γήπεδα

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Γιορέντε, Βίτσελ, Αθπιλικουέτα (75′ Χιμένες), Σάβιτς, Ντε Πάουλ (61′ Σαούλ), Κορέα (75′ Μολίνα), Λίνο (75′ Ρικέλμε), Κόκε, Γκριεζμάν, Μοράτα (60′ Ντεπάι)

Αλμερία: Μαξιμιάνο, Τσούμι, Μόντες, Γκονζάλες, Ακιέμε, Εμπάρμπα (85′ Ραμαζάνι), Ντιόν Λόπι, Πόζο (85′ Πίγκμαλ), Ρομπερτόνε (86′ Μπάμπα), Αρίμπας, Λέο Μπαπτιστάο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ