Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στρώνει κόκκινο χαλί στο παιδί – θαύμα της La Liga (vids)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στρώνει κόκκινο χαλί στο παιδί – θαύμα της La Liga (vids)

Ο Τακεφούσα Κούμπο έχει «τρελάνει» τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ – Η διαδρομή Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης και οι μεγάλες εμφανίσεις με τη Ρεάλ Σοσιεάδαδ.

Το καλοκαίρι του 2022 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά από προτροπή του Ερικ Τεν Χαγκ, έβγαλε από τα ταμεία της 85.5 εκατ. λίρες για να αποκτήσει τον Άντονι από τον Αγιαξ.

Ενάμιση χρόνο μετά ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει πραγματοποιήσει 62 εμφανίσεις με τα χρώματα της βρετανικής ομάδας, έχοντας, όμως, μόλις 8 γκολ και 3 ασίστ στο ενεργητικό του. Φέτος σε 18 παιχνίδια σε Αγγλία και Ευρώπη δεν έχει ούτε γκολ ούτε ασίστ. Οι εμφανίσεις του Άντονι είναι απογοητευτικές και παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 είναι πολύ πιθανό το ερχόμενο καλοκαίρι να αποτελέσει παρελθόν από την Μάντσεστερ, με τους «Κόκκινους Διάβολους» μάλιστα να έχουν βρει ήδη τον αντικαταστάτη του.

Ο 22χρονος Ιάπωνας μεσοεπιθετικός της ισπανικής ομάδας, που κοστολογείται πλέον κοντά στα 50 εκατ. ευρώ.

Από την Μπαρτσελόνα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Τακεφούσα Κούμπο έμαθε τα μυστικά του ποδοσφαίρου στην περίφημη ακαδημία της Μπαρτσελόνα «La Masia», όπου πέρασε τέσσερα χρόνια από το 2011 έως το 2015, όταν γύρισε πίσω στην πατρίδα του για να ενσωματωθεί στην Τόκιο FC. Το 2019 γύρισε στην Ισπανία, αλλά για τη μισητή αντίπαλο των Μπλαουγκράνα, Ρεάλ Μαδρίτης.

Όμως, δεν κατάφερε να βρει χρόνο συμμετοχής στους Μερένχες, με τη Βασίλισσα να τον δίνει δανεικό σε Μαγιόρκα (δύο φορές), Βιγιαρεάλ και Χετάφε πριν μετακομίσει το 2022 στη Ρεάλ Σοσιεδάδ έναντι 6.5 εκατ. ευρώ.

Στους Βάσκους ο Τακεφούσα Κούμπο μάλιστα πήρε αμέσως φανέλα βασικού, με τον Ιάπωνα να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και να ολοκληρώνει την περσινή σεζόν με 44 συμμετοχές, 9 γκολ και 9 ασίστ. Φέτος, μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί σε 23 αναμετρήσεις και έχει 6 γκολ και 4 ασίστ στο ενεργητικό του.

Η πρόταση της Νάπολι και το σκάουτινγκ της Μάντσεστερ

Το περασμένο καλοκαίρι η Νάπολι πρόσφερε στην Ρεάλ Σοσιεδάδ 30 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον 22χρονο Ιάπωνα μεσοεπιθετικό, αλλά η ισπανική ομάδα απέρριψε την πρόταση του ιταλικού συλλόγου με συνοπτικές διαδικασίες.  Ο νεαρός εξτρέμ, που μπορεί με την ίδια ευκολία να αγωνιστεί και ως 10άρι, παρέμεινε στη χώρα των Βάσκων, αλλά όπως φαίνεται το επόμενο καλοκαίρι είναι πιθανό να μετακομίσει στην Αγγλία για την Μάντσεστερ.

Σύμφωνα με τους Βρετανούς, τουλάχιστον επτά φορές έχει βρεθεί φέτος άνθρωπος της Γιουνάιτεντ σε αγώνα της Ρεάλ Σοσιεδάδ για να δει από κοντά τον Τακεφούσα Κούμπο, με τον Ασιάτη να έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στους παράγοντες της Μάντσεστερ. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός (29 συμ., 3 γκολ), βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της βρετανικής ομάδας, με τους Αγγλους να θεωρούν δεδομένο ότι θα υπάρξει κίνηση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το ερχόμενο καλοκαίρι για την απόκτησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ