Οι πρώτοι που θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα

Οι πρώτοι που θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα

Η καταλανική εφημερίδα Sport με σημερινό δημοσίευμα έκανε γνωστό ποιοι θα είναι οι πρώτοι παίκτες που θα αποχωρήσουν από την Μπαρτσελόνα το φετινό καλοκαίρι

Η χρονιά δεν εξελίσσεται ιδανικά για την Μπαρτσελόνα, η οποία είναι αρκετά πιθανό να τελειώσει τη χρονιά χωρίς να κατακτήσει κάποιον τίτλο, και ήδη η διοίκηση των Καταλανών έχει αρχίσει να σχεδιάζει την επόμενη μέρα στον σύλλογο.

Εδώ και μερικές εβδομάδες, ο Τσάβι έχει ανακοινώσει ότι θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία των μπλαουγκράνα το καλοκαίρι, ωστόσο η Μπάρτσα εκτός από τον επόμενο προπονητή της θα προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές και στο έμψυχο δυναμικό της.

Διαβάστε επίσης: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την κλήρωση της Εθνικής στο Nations League

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα Sport, στην Μπαρτσελόνα έχουν πάρει ήδη την απόφαση να μην ανανεώσουν την συνεργασία τους με δύο ποδοσφαιριστές. Σέρχι Ρομπέρτο και Μάρκος Αλόνσο δε θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με την φανέλα των μπλαουγκράνα, αφού δεν έχουν ικανοποιήσει με την απόδοσή τους. Ο πρώτος είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση αφού είναι παιδί του συλλόγου και μετά την φυγή του Σέρχιο Μπούσκετς είναι ο πρώτος αρχηγός της ομάδας. Ο Τσάβι είχε εισηγηθεί την παραμονή του, όμως από τη στιγμή που θα φύγει ο 44χρονος προπονητής τα δεδομένα άλλαξαν και ο 32χρονος θα αποχωρίσει μετά από μια…ζωή στην Μπάρτσα.

Από την άλλη, ο 33χρονος μπακ δεν έχει εντυπωσιάσει με την απόδοσή του την φετινή σεζόν και θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα μετά από δύο χρόνια παρουσίας στον σύλλογο. Επίσης σε αυτή τη λίστα ανήκει και ο Οριόλ Ρομέου, ο οποίος δεν ικανοποίησε με τις εμφανίσεις του και θα γίνει προσπάθεια να αποχωρήσει από τους Καταλανούς αν και έχει ακόμα 2 χρόνια συμβόλαιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ