Λεβαντόφσκι: «Είναι δύσκολη κατάσταση για τον Τσάβι, όμως πρέπει να επικεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια»

Λεβαντόφσκι: «Είναι δύσκολη κατάσταση για τον Τσάβι, όμως πρέπει να επικεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παραχώρησε συνέντευξη στην καταλανική Sport και τόνισε ότι η κατάσταση είναι ιδιαίτερη για τον Τσάβι όμως πρέπει όλοι να μείνουν ενωμένοι για την συνέχεια της σεζόν

Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, παραχώρησε μια συνέντευξη στην καταλανική εφημερίδα «Sport» στην οποία ανέφερε ότι κατανοεί τη δύσκολη κατάσταση του προπονητή του, Τσάβι, ενώ τόνισε ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να μείνουν ενωμένοι προκειμένου να πετύχουν όσες περισσότερες νίκες μπορούν στο υπόλοιπο της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ποδοσφαιριστής απάτησε τη γυναίκα του και ζήτησε συγχώρεση με απίθανο τρόπο (pics)

Ο Πολωνός στράικερ εξηγεί στη συνέντευξη ότι κατανοεί την απόφαση του Τσάβι να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν: «Το να είσαι προπονητής ή παίκτης της Μπαρτσελόνα σημαίνει μεγάλη πίεση. Είναι φυσιολογικό και η ομάδα ή ο σύλλογος περνάει μια πιο δύσκολη περίοδο από πριν, με μια ομάδα με πολύ νεαρούς παίκτες. Και οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές και μεγάλες. Η πίεση σε ένα τέτοιο σύλλογο είναι πολύ δύσκολη, όχι μόνο για τους παίκτες ή για μένα, αλλά και για τον Τσάβι. Καταλαβαίνω τι σημαίνουν όλα αυτά για αυτόν: είναι από την Μπάρτσα, ήταν παίκτης και τώρα είναι προπονητής».

Ο 36χρονος άσος ζήτησε ενότητα από την ομάδα για να τελειώσει η χρονιά όσο καλύτερα γίνεται: «Είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε σε αυτή τη σεζόν γιατί μπορούμε ακόμα να κερδίσουμε με τον Τσάβι, όχι μόνο παιχνίδια. Είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό εκατό τοις εκατό. Η προτεραιότητα είναι το τώρα».

Ενώ, τέλος, τόνισε ότι θα ήθελε να παραμείνει και στο μέλλον στους Μπλαουγκράνα: «Θέλω να κάνω ντεμπούτο στο ανακαινισμένο Καμπ Νου, είναι ένας από τους στόχους μου , να παίξω ξανά στο γήπεδό μας. Εκεί κέρδισε ένα πρωτάθλημα την πρώτη του χρονιά και θέλει να επαναλάβει. Είναι ένα μαγικό γήπεδο, ένα μαγικό γήπεδο και φυσικά θέλω να παίξω εκεί. Ελπίζω να είμαι εκεί σχεδόν στο τέλος της χρονιάς και να μπορώ να παίξω με όλο τον κόσμο και αυτή την υπέροχη ατμόσφαιρα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ