Όνομα-έκπληξη για τον πάγκο της Μίλαν

Όνομα-έκπληξη για τον πάγκο της Μίλαν

Η Μίλαν βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή εν όψει της νέας σεζόν και σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ο Γιούλεν Λοπετέγκι είναι υποψήφιος για τον πάγκο των Ροσονέρι

Η Μίλαν αναζητά τον προπονητή που θα την καθοδηγήσει την επόμενη σεζόν, αφού όπως η επιτυχημένη περίοδος του Στέφανο Πιόλι στο τιμόνι του συλλόγου φαίνεται να πλησιάζει στο τέλος της.

Τις προηγούμενες μέρες τα ιταλικά μέσα ανέφεραν ότι για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς , ο οποίος παίζει σημαντικό ρόλο εντός του συλλόγου, ο ιδανικός προπονητής των ροσονέρι θα ήταν ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος γνωρίζει καλά από πρωταθληματισμό. Ωστόσο, το κασέ του πρώην τεχνικού των Τσέλσι, Γιουβέντους, Ίντερ και Τότεναμ είναι πολύ ψηλό κι ως εκ τούτου, αναζητούνται εναλλακτικές λύσεις χαμηλότερου κόστους.

Διαβάστε επίσης: Relevo: «Στην Αθήνα το Σάββατο, ο Μεντιλίμπαρ»

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Mατέο Μορέτο, ειδικό στις μεταγραφικές υποθέσεις, ο Γιούλεν Λοποτέγκι είναι πολύ δημοφιλής στο εσωτερικό της Μίλαν και πληροί τις προϋποθέσεις για να είναι ο νέος της προπονητής . Ο πρώην προπονητής της Σεβίλλης και της Γουλβς χαίρει μεγάλης εκτίμησης στην Ευρώπη, για τη δουλειά του στους Ανδαλουσιάνους, τους οποίους έβαλε στους ομίλους του Champions League τρεις συνεχόμενες φορές, ενώ κέρδισε κι ένα Europa League το 2020.

Οι μεθοδολογίες του και η ικανότητα του 57χρονου Ισπανού να αναπτύξουν ένα νέο, νικηφόρο έργο εκτιμώνται ιδιαίτερα, αφού η Μίλαν, είναι μια ομάδα νεαρούς παίκτες και χρειάζεται κάποιον που ειδικεύεται να ασχολείται με αυτά τα πρότζεκτ. Να θυμίσουμε ότι ο Λοπετέγκι ήταν προπονητής και στην κ21 της Ισπανίας.

Πρόσφατα, ο Λοπετέγκι απέρριψε μια προσφορά πολλών εκατομμυρίων ευρώ από την Σαουδική Αραβία, όμως δεν τον ενδιέφερε η πρόταση της Αλ Ιτιχάντ αφού θεωρεί ότι το άμεσο μέλλον του είναι να καθίσει στον πάγκο κάποιου ευρωπαϊκού συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ