Το σχέδιο της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Ζοάο Φέλιξ

Το σχέδιο της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Ζοάο Φέλιξ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν υπολογίζει τον Ζοάο Φέλιξ για την επόμενη σεζόν και τα ισπανικά μέσα παρουσιάζουν το σχέδιο των «ροχιμπλάνκος» για την πώληση του Πορτογάλου άσου

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν υπολογίζει τον Ζοάο Φέλιξ για την επόμενη σεζόν και οι «ροχιμπλάνκος» θέλουν να τον… ξεφορτωθούν βάζοντάς του «πωλητήριο».Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν έχει μέλλον στην ομάδα της Μαδρίτης, από την στιγμή που και ο Τσόλο Σιμεόνε δεν… καίγεται να τον κρατήσει στο ρόστερ.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Sold – out o τελικός της Ελλάδας με την Γεωργία

Ο 25χρονος άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2029 με τους «κολτσονέρος», όμως η πρόθεση του συλλόγου είναι να τον πουλήσει με ένα ποσό κοντά στα 80 εκατομμύρια, τα οποία είναι αρκετά κάτω από τα 127 εκατομμύρια που κόστισε η μεταγραφή του τη σεζόν 2019-20 από την Μπενφίκα. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει με σημερινό της δημοσίευμα η μαδριλένικη «AS», η οποία αναφέρει ότι η Ατλέτικο θέλει μια οικονομική ανάσα και μια καλή πώληση θα βοηθούσε σε αυτό.

Ο Ζοάο Φέλιξ ξέρει ότι δεν έχει θέση στα πλάνα του Σιμεόνε, ενώ και οι πόρτες της Ατλέτικο είναι κλειστές και για τον Πορτογάλο. Στην Ατλέτικο θέλουν να πουλήσουν τον Φέλιξ, ενώ οι καλές εμφανίσεις του με την Μπαρτσελόνα βοηθούν έτσι ώστε να κρατηθεί η αξία του σε υψηλές τιμές.

Την φετινή σεζόν ο Φέλιξ αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στην Μπαρτσελόνα και μέχρι τώρα έχει καταγράψει 34 συμμετοχές με απολογισμό 9 γκολ και 5 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ