Συγκινεί ο Έντρικ: «Δόξα στον Θεό, στην μαμά, στον μπαμπά και στο ποδόσφαιρο»

Συγκινεί ο Έντρικ: «Δόξα στον Θεό, στην μαμά, στον μπαμπά και στο ποδόσφαιρο»

Το συγκινητικό γράμμα του νεαρού αστεριού της Ρεάλ Μαδρίτης, Εντρικ, στο 4χρονο αδελφό του.

Απόψε το βράδυ (26/3, 22:30) ο Εντρικ θα «πατήσει» για πρώτη φορά στο χορτάρι του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», παίρνοντας μία «πρώτη γεύση» για την επικείμενη καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης, όπου ανήκει και θ’ αγωνίζεται από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο νεαρός επιθετικός της Παλμέϊρας, ο οποίος σκόραρε το μοναδικό γκολ στην πρόσφατη νίκη επί της Αγγλίας, αναμένεται ν’ αγωνισθεί και στην φιλική αναμέτρηση της «σελεσάο» με την Ισπανία. Και με την ευκαιρία αυτή… έστειλε ένα γράμμα στον τετράχρονο αδελφό του, τονίζοντας του, την σημασία που έχουν τα όνειρα και η στόχοι στην ζωή.

Διαβάστε επίσης: Το μυστικό του «bonus» που θα κρίνει την μεταγραφή του Φώτη Ιωαννίδη – Γιατί ο Παναθηναϊκός ζητάει 15+5 εκατ ευρώ

«Στην οικογένειά μας δεν γεννηθήκαμε μέσα σε πλούτη. Γεννηθήκαμε στο ποδόσφαιρο», εξηγεί ο μόλις 17 ετών, Εντρικ και συνεχίζει: «Δεν ξέρω πότε θα διαβάσεις αυτό το γράμμα, αλλά προς το παρόν είσαι 4 ετών και οι ζωές μας αλλάζουν πολύ γρήγορα. Τους επόμενους μήνες θα πάω στην Ισπανία για να παίξω στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ναι, είναι η ομάδα που επιλέγω πάντα στο PlayStation όταν με κοιτάς να παίζω. Αλλά τώρα, μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε, υπάρχει περισσότερο άγχος. Δόξα στον Θεό, στην μαμά, στον μπαμπά και στο ποδόσφαιρο. Να χαίρεσαι την ζωή σου όπως θέλεις αδελφέ μου. Αυτό είναι το δώρο μου για εσένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ