Μάντζιος: «Θέλουμε να συνεχίσουμε το καλό μας σερί»

Μάντζιος: «Θέλουμε να συνεχίσουμε το καλό μας σερί»

O Άκης Μάντζιος μίλησε για τη νίκη επί της Λαμίας, αλλά και για τη συνέχεια των πλέι οφ.

Ο Άρης έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τα πλέι οφ αφού μετρά δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, με τον Άκη Μάντζιο να είναι απόλυτα ικανοποιημένος.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην κάμερα της NOVA στο καλό ξεκίνημα, στον αγώνα με τη Λαμία, αλλά και για την τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Άκης Μάντζιος:

Για το πώς διαμόρφωσαν την κατάσταση στην ομάδα του αυτές οι δύο νίκες, κόντρα στον ΠΑΟΚ και τη Λαμία: «Είμαστε σε μια καλή κατάσταση. Έχουμε το απόλυτο στα δύο παιχνίδια κι αυτό έχει κάνει καλό στους παίκτες και ψυχολογικά και πνευματικά. Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε».

Για τις δοκιμές που έκανε στον αγώνα με αντίπαλο τη Λαμία και τις εντυπώσεις με τις οποίες έφυγε από το γήπεδο: «Θέλαμε να δοκιμάσουμε πράγματα κι είχαμε αυτή τη δυνατότητα να το κάνουμε κόντρα στη Λαμία. Είδαμε καλά στοιχεία, αλλά και κάποια άλλα που δεν λειτούργησαν σε έναν καινούργιο σχηματισμό που κάναμε κι από αυτό κατανοήσαμε ότι θέλουμε περισσότερο χρόνο να αφομοιώσουμε το πλάνο και να μπορέσουμε, αν παίξουμε ξανά με αυτόν τον σχηματισμό, να είμαστε καλύτεροι».

Για τα θετικά που είδε: «Υπάρχουν! Θεωρώ ότι στο παιχνίδι ξεκινήσαμε καλά κι ήμασταν επιθετικοί. Φέραμε πολλές φορές την μπάλα κοντά στο αντίπαλο τρίτο. Μας έλειψαν κάποια στοιχεία σε εκείνο το κομμάτι. Φέραμε πολλούς παίκτες στον άξονα, κάτι που θέλαμε να κάνουμε. Από τη στιγμή που δεν βάλαμε κάποιο γκολ, το αποτέλεσμα δεν μας δικαίωσε, αλλά η αλήθεια είναι ότι εμείς είδαμε θετικά στοιχεία, τα οποία κρατάμε».

Για το πόσο βοηθάει τους παίκτες του Άρη ότι η διαφορά με την τέταρτη θέση μειώθηκε: «Το να παίζεις στα πλέι οφ, όπου τα οκτώ στα δέκα παιχνίδια είναι ντέρμπι, είναι από μόνο του ένα κίνητρο για τους παίκτες. Το έχουμε πει ξανά ότι όταν μπήκαμε στα πλέι οφ ήμασταν μακριά από την πρώτη τετράδα. Και τώρα ακόμη μακριά είμαστε. Εμείς, όμως, θέλουμε να διεκδικήσουμε όλα τα παιχνίδια. Δεν θα είμαστε σε κανένα αδιάφοροι και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ