Φέλιξ: «Έχω πείσει τον Μπερνάρντο Σίλβα να έρθει στην Μπαρτσελόνα»

Φέλιξ: «Έχω πείσει τον Μπερνάρντο Σίλβα να έρθει στην Μπαρτσελόνα»

Χρέη... μάνατζερ, φαίνεται πως έχει αναλάβει ο Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του πως έχει πείσει τον Μπερνάρντο Σίλβα να αφήσει τη Μάντσεστερ Σίτι για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα

Ο Ζοάο Φέλιξ, δεν βοηθάει μόνο αγωνιστικά την Μπαρτσελόνα, αλλά έχει αναλάβει και χρέη… μάνατζερ, προκειμένου να συνδράμει στην μεταγραφική ενίσχυση των Καταλανών.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός με δηλώσεις του, έβαλε… λάδι στην φωτιά, διατηρώντας ένα μεταγραφικό σίριαλ το οποίο φαίνεται ότι θα τραβήξει αρκετά. Ο Φέλιξ, ανέφερε, ότι έχει πείσει τον συμπατριώτη του Μπερνάρντο Σίλβα, να αφήσει την Μάντσεστερ Σίτι για να ενταχτεί στους Καταλανούς, ζητώντας μάλιστα και… προμήθεια, σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μετακίνηση του.

Διαβάστε επίσης: Ο «βιονικός» Έσε, τα 6.247… μίλια σε 15 μήνες και το αδιανόητο 39/44 (vids)

«Πραγματικά νομίζω πως έχω πείσει τον Μπερνάρντο Σίλβα να έρθει στην Μπαρτσελόνα. Είναι αλήθεια. Με έχει ρωτήσει τα πάντα Θα ζητήσω προμήθεια αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Απλά δεν εξαρτάται από εκείνον αυτή τη στιγμή. Αν έρθει, η Μπαρτσελόνα θα είναι πάρα πολύ ευτυχισμένη μαζί του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζοάο Φέλιξ σε δηλώσεις του σε καταλανικό ραδιόφωνο.

Υπενθυμίζουμε μάλιστα πως το καλοκαίρι θα ενεργοποιηθεί η ρήτρα εξαγοράς που ορίστηκε στο τελευταίο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Σίλβα με τη Σίτι που ανέρχεται στα 58 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ