Μπέτις – Θέλτα 2-1: Επιτέλους νίκη…

Μπέτις – Θέλτα 2-1: Επιτέλους νίκη…

Μετά από τέσσερις σερί ήττες η Μπέτις νίκησε με 2-1 τη Θέλτα και μπήκε δυνατά στο κόλπο της Ευρώπης.

Μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, η Μπέτις επέστρεψε στα «τρίποντα» και με το εντός έδρας 2-1 επί της Θέλτα ανέβηκε προσωρινά στην 7η θέση, που δίνει το «εισιτήριο» συμμετοχής στο επόμενο Europa Conference League.

Οι «βερδιμπλάνκος» πέτυχαν και τα δύο γκολ της νίκης τους στο β΄ μέρος, «κλειδώνοντας» σε μεγάλο βαθμό το πρώτο ματς της 31ης αγωνιστικής στο 83ο λεπτό με τον Γάλλο μέσο, Ναμπίλ Φεκίρ, ο οποίος είχε περάσει αλλαγή στο 46′.

Διαβάστε επίσης: 23 Απρίλιου 2015 – 23 Απριλίου 2024. Κάντε το όπως ο Πρίντεζης!

Στον πάγκο των γηπεδούχων έμεινε σε όλο το παιχνίδι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, όπως συνέβη και με τον Τάσο Δουβίκα, ο οποίος δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε λεπτό από τον τεχνικό των φιλοξενούμενων, Κλαούντιο Τζιράλντεθ. Ο Λάρσεν μείωσε στο 90΄+1 για την Θέλτα, που προσπάθησε για να φτάσει στην ισοφάριση χωρίς αποτέλεσμα κι ως εκ τούτου η μάχη… επιβίωσης που δίνει συνεχίζεται.

Μπέτις: Ρουί Σίλβα, Μπεγερίν (70’Ρουμπιάλ), Πετσέλα, Ριάντ, Μιράνδα (73’Βινίσιους), Γιόνι, Γκίντο Ροντρίγκες, Ίσκο (86’Ρόδρι), Φορνάλς, Αγιόθε (46’Φεκίρ), Γουίλιαν Χοσέ (46’Μπακαμπού).

Θέλτα: Γκουαΐτα, Μινγκέθα, Ζάιλσον, Ντομίνγκεθ (82’Ουνάι Νούνιεθ), Σοτέλο (70’Νταμιάν), Μπελτράν, Μανκίγιο (64’Κάρλες Πέρεθ), Ούγκο Άλβαρεθ (82’Θέρβι), Μπαμπά (70’Αγιένδε), Λάρσεν, Άσπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ