Κάντιθ – Μπαρτσελόνα 0-1: Ο Φέλιξ «καθάρισε» πριν την ρεβάνς με την Παρί

Κάντιθ – Μπαρτσελόνα 0-1: Ο Φέλιξ «καθάρισε» πριν την ρεβάνς με την Παρί

Η Μπαρτσελόνα «πέρασε», έστω και δύσκολα, από την έδρα της Κάντιθ (1-0), χάρις στο εκπληκτικό γκολ του Ζοάο Φέλιξ, με τους μπλαουγκράνα να στρέφουν την προσοχή τους στην ρεβάνς με την Παρί για τους «8» του Champions League

H Mπαρτσελόνα, αν και παρατάχτηκε με αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή της, επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Κάντιθ, για την 31η αγωνιστική της La Liga, διευρύνωντας το αήττητο σερί της στους 13 αγώνες. Την λύση για τους μπλαουγκράνα, έδωσε ο Ζοάο Φέλιξ στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης, με ανάποδο ψαλίδι, με την ομάδα του Τσάβι να επικεντρώνεται στον επαναληπτικό με την Παρί Σεν Ζερμέν την προσεχή Τρίτη (17/4,22:00) για τα προημιτελικά του Champions League. Στην επικίνδυνη ζώνη παραμένει η ομάδα της Ανδαλουσίας, η οποία θα παλέψει στις υπόλοιπες αγωνιστικές για την σωτηρία της.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η βαθμολογία των πλέι άουτ της Superleague (pic)

Το παιχνίδι είχε αργό ρυθμό, ωστόσο οι δύο ομάδες δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Στο 21ο λεπτό ο Τερ Στέγκεν είπε «όχι» στο σουτ του Ερνάντεθ, ενώ στο 28’ το σουτ του Φεράν πέρασε μόλις έξω στην πρώτη ευκαιρία των Καταλανών. Στο 33’ ο Λεντέσμα έβγαλε δύσκολα μετά από σέντρα-σουτ του Φορτ από δεξιά, με την Μπάρτσα τελικά να ανοίγει το σκορ στο 37′ με τον Ζοάο Φέλιξ να πετυχαίνει ένα πολύ δύσκολο γκολ με ανάποδο ψαλίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά για την ισοφάριση, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Στο 54’ η Κάδιθ σκόραρε με τον Χουάνμι αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ και στο 58’ η κεφαλιά του Τσουστ έφυγε έξω. Στο 72’ το σουτ του Φέλιξ σταμάτησε στο δοκάρι στην μοναδική απειλή των Καταλανών στο δεύτερο μέρος.

Στο 79ο λεπτό ο Τερ Στέγκεν έσωσε εντυπωσιακά μετά από σουτ του Σαμασέκου, στην τελευταία ευκαιρία του ματς, με τους μπλαουγκράνα να παραμένουν στο -8 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης.

ΚΑΔΙΘ: Λεντέσμα, Καρκελέν, Ερνάντεθ, Τσουστ (83’ Πιρές), Ουσού, Φερνάντεθ (77’ Σαμασέκου), Αλκαράθ, Ναβάρο (76’ Ματσίς), Χουάνμι (75’ Μαρτί), Σομπρίνο, Ράμος (52’ Μάξι Γκόμες)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Κρίστενσεν (62’ Κουντέ), Αλόνσο, Ρομπέρτο, Φορτ (62’ Πέδρι), Κουμπαρσί, Ρομέου, Τόρες, Φερμίν (79’ Ραφίνια), Φέλιξ (85’ Κασαδό), Ρόκε (62’ Γιαμάλ).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ