Τέλος ο Σάντος από την Μπεσίκτας μετά από μόλις 15 ματς (pic)

Τέλος ο Σάντος από την Μπεσίκτας μετά από μόλις 15 ματς (pic)

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μπεσίκτας αποτελεί ο Φερνάντο Σάντος, με τον τουρκικό σύλλογο να ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο προπονητή

Η Μπεσίκτας υπέστη νέα απώλεια βαθμών και ο Φερνάντο Σάντος απολύθηκε, έπειτα από μόλις τρεις μήνες στον πάγκο της.

Η ισοπαλία 1-1 με τη Σαμσούνσπορ μέσα στην Κωνσταντινούπολη για την 32η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Πορτογάλο προπονητή, ο οποίος βρισκόταν υπ’ ατμόν εδώ και καιρό.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η βαθμολογία των πλέι άουτ της Superleague (pic)

Ο Σάντος ανέλαβε στις αρχές Ιανουαρίου και σε συνολικά 15 αγώνες είχε επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες, με την θητεία του έμπειρου προπονητή στους «μαυραετούς να αποδεικνύεται σύντομη.

«Χωρίσαμε τους δρόμους μας με τον Φερνάντο Σάντος. Τον ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες του και του ευχόμαστε καλή τύχη στο μέλλον. Ο Σερντάρ Τορπακτεπέ θα είναι ο υπηρεσιακός τεχνικός μέχρι το τέλος της σεζόν», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της Μπεσίκτας.

Ο 69χρονος τεχνικός είχε απολυθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο από την εθνική Πολωνίας έπειτα από μόλις έξι αγώνες στα προκριματικά του Euro 2024, με τους Πολωνούς εν τέλει να προκρίνονται στην τελική φάση με τον Μίχαλ Πρόμπιεζ στο τιμόνι τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ