Αυτόν τον παίκτη της Παρί θα πάρει μαζί του στην Μαδρίτη ο Εμπαπέ

Αυτόν τον παίκτη της Παρί θα πάρει μαζί του στην Μαδρίτη ο Εμπαπέ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να μετακομίσει στη Μαδρίτη και την Ρεάλ και όπως όλα δείχνουν θα πάρει μαζί του κι άλλον παίκτη της Παρί.

Αγνωστο παραμένει αν τελικά η Ρεάλ Μαδρίτης θα πάρει το καλοκαίρι…δύο Εμπαπέ. Ο Κιλιάν Εμπαπέ ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν ότι σκοπεύει ν’ αποχωρήσει από την ομάδα της πρωτεύουσας στο τέλος της σεζόν και μάλιστα ήδη έχει υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη συμφωνία όμως που έκανε με την ισπανική ομάδα ο 25χρονος διεθνής επιθετικός και αρχηγός της εθνικής Γαλλίας, ο οποίος εντάχθηκε στην Παρί το 2017 από τη Μονακό, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής αθλητικής ιστοσελίδας «OK Diario», συμπεριέλαβε και τον αδερφό του Ιθαν!

Διαβάστε επίσης: Μια φουλ «ερυθρόλευκη» εβδομάδα με φόντο τίτλους και ιστορία!

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο 17χρονος μέσος, που κι αυτός ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά στο τέλος της σεζόν μένει κι αυτός ελεύθερος, θ’ ακολουθήσει τον διάσημο αδερφό του στη Μαδρίτη για να παίξει τη νέα σεζόν στην Καστίγια, Β’ ομάδα της «βασίλισσας», ή να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα της La Liga.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει υπογράψει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ και η επίσημη παρουσίασή του αναμένεται να γίνει την 1η Ιουλίου μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς της ομάδας στο νέο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Ο Ιθαν, ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, ακολούθησε το ίδιο μονοπάτι με το διάσημο αδερφό του στην καριέρα του. Ξεκίνησε κι αυτός το 2015 από την AS Μπόντι και το 2017 τον ακολούθησε από τη Μονακό στην Παρί Σεν Ζερμέν. Μάλιστα στο ντεμπούτο του στην ομάδα των Παριζιάνων για παιδιά έως 12 ετών πέτυχε γκολ και είχε εξαιρετική απόδοση.

Το Δεκέμβριο του 2022, σε ηλικία 15 ετών, έπαιξε για πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα της Παρί, μπαίνοντας ως αλλαγή στο φιλικό ματς κόντρα στην Παρί FC. Από εκεί πέρα κλήθηκε στις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας και το 2021 έκανε το ντεμπούτο του στους «τρικολόρ» για παίκτες έως 16 ετών.

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ ήταν αυτός που τον προώθησε στην ανδρική ομάδα και ξεκίνησε να κάνει προπονήσεις μαζί με τον αδερφό του και μεγάλο αστέρι της Παρί. Τον περασμένο Δεκέμβριο στον αγώνα κόντρα στη Μετζ, για το πρωτάθλημα, έκανε το ντεμπούτο του στη Ligue 1 παίρνοντας τη θέση του Μανουέλ Ουγκάρτε στα τελευταία λεπτά.
Η άφιξη του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο των πρωταθλητών Γαλλίας ενίσχυσε τη θέση του στην πρώτη ομάδα, καθώς ο Ισπανός κόουτς πιστεύει στο ταλέντο του: «Ο Ιθαν είναι ένας ταλαντούχος παίκτης με μεγάλα περιθώρια εξέλιξης.

«Μπορεί να παίξει σε διάφορες θέσεις στη μεσαία γραμμή και προσπαθεί να δείξει την αξία του, δουλεύοντας σκληρά στις προπονήσεις, θέλοντας ν’ αποδείξει πως δεν έχει απλά ένα διάσημο επίθετο. Δεν έχει την εκρηκτικότητα του Κιλιάν, αλλά έχει καλύτερη τεχνική κατάρτιση και είναι πιο μαχητικός στις διεκδικήσεις» δήλωσε για αυτόν ο Ισπανός τεχνικός.

Ο Ενρίκε θέλει να τον κρατήσει στο Παρίσι, ενώ ο αδερφός του θέλει να τον πάρει μαζί του στη Μαδρίτη. Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ ο Ιθαν σκέφτεται για πρώτη φορά ν’ ακολουθήσει το δικό του δρόμο και να παραμείνει στο ρόστερ της Παρί, αλλά όλα θα κριθούν στο τέλος της σεζόν.

«Η καριέρα είναι δική του και η απόφαση ανήκει στον ίδιο. Το καλοκαίρι θα δούμε τι θα γίνει» φέρεται να είπε ο Κιλιάν Εμπαπέ σε δημιογράφους, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του μικρού αδερφού του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ