Σύσκεψη Μέσι, Σουάρες, Πικέ μετά την ήττα στον τελικό

Σύσκεψη Μέσι, Σουάρες, Πικέ μετά την ήττα στον τελικό

Μέσι, Σουάρες και Πικέ συζήτησαν για αρκετή ώρα μετά τον χαμένο τελικό της Μπαρτσελόνα από την Βαλένθια.

H Μπαρτσελόνα ξεκίνησε την φετινή χρονιά με σκοπό την κατάκτηση του τρεμπλ, ωστόσο κατάφερε να κατακτήσει μόνο το πρωτάθλημα. Ο αποκλεισμός από την Λίβερπουλ στα ημιτελικά του Champions League αλλά και η απώλεια του Κυπέλλου από την Βαλένθια, έχουν προκαλέσει εσωστρέφεια στις τάξεις των μπλαουγκράνα.

Έτσι σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης, τα μεγάλα ονόματα της ομάδας είχαν μια σύσκεψη, μετά τον χαμένο τελικό από τις Νυχτερίδες, με θέμα συζήτησης την κακή κατάληξη της σεζόν. Ο Λιονέλ Μέσι, Λουίς Σουάρες και Ζεράρ Πικέ, απομακρύνθηκαν από τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους και στη διάρκεια της μεταφοράς της αποστολής με το πούλμαν από το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» στο αεροδρόμιο της Σεβίλλης συζητούσαν για τα προβλήματα της ομάδας, αναζητώντας τις αιτίες για τον τρόπο που τελείωσε η χρονιά.

Η κουβέντα μεταξύ των τριών ποδοσφαιριστών ήταν αρκετά έντονη και διήρκεσε πάνω από 20 λεπτά, ενώ ακόμη κι όταν η αποστολή έφτασε στο αεροδρόμιο, οι τρεις παίκτες έμειναν στο πούλμαν για αρκετά λεπτά συνεχίζοντας τη συζήτησή τους.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα έχει εκφράσει πολλάκις την στήριξη προς το πρόσωπο του Ερνέστο Βαλβέρδε και δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του από τον σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ