Record: «Την Τρίτη η παρουσίαση του Ζοάο Φέλιξ από την Ατλέτικο»

Record: «Την Τρίτη η παρουσίαση του Ζοάο Φέλιξ από την Ατλέτικο»

Δεν πτοείται από την επίσημη διάψευση η Record που αποκαλύπτει ότι ο ατζέντης του Ζοάο Φέλιξ βρίσκεται στη Μαδρίτη για να σφραγίσει τη μεταγραφή του νεαρού άσου από την Μπενφίκα στην Ατλέτικο.

Συνεχίζει απτόητη τις αποκαλύψεις η πορτογαλική Record σχετικά με την μεταγραφή του Ζοάο Φέλιξ από την Μπενφίκα στην Ατλέτικο Μαδρίτης!

Ο 19χρονος Πορτογάλος διεθνής επιθετικός φέρεται πως θα γίνει κάτοικος Wanda Metropolitano.

Όπως είναι μέχρι τώρα γνωστό από τον Τύπο της Ιβηρικής η μετακόμιση του ταλαντούχου άσου είναι τελειωμένη υπόθεση, με τους Ροχιμπλάνκος να καταβάλλουν το ποσό τη ρήτρας αγοράς του 120.000.000 ευρώ.

Η ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας βέβαια έσπευσε μέσω επίσημης ανακοίνωσης να διαψεύσει τα δημοσιεύματα, ενώ παράλληλα κατηγόρησε την A Bola που έκανε λόγο για 30% προμήθεια την οποία θα λάμβανε ο Ζόρζε Μέντες.

Τόσο στην Ισπανία, όσο και στην Πορτογαλία επιμένουν, ωστόσο, ότι η μεταγραφή είναι κλεισμένη!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Record, ο νεαρός θα παρουσιαστεί επίσημα εντός της Τρίτης (18/6), καθώς ο ατζέντης του Ζόρζε Μέντες βρίσκεται ήδη στη Μαδρίτη για όλα τα διαδικαστικά.

Αν τελικά η μεταγραφή υλοποιηθεί τότε θα πρόκειται για την  ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της. Το ποσό που θα εκταμιευθεί θα καταρρίψει το ρεκόρ του προηγούμενου καλοκαιριού (, όταν δόθηκαν 72.000.000 ευρώ για την απόκτηση του 70% των δικαιωμάτων του 23χρονου Γάλλου διεθνή μέσου, Τομά Λεμάρ, από τη Μονακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ