Πάει την Μπαρτσελόνα στα δικαστήρια η Ατλέτικο λόγω Γκριεζμάν

Πάει την Μπαρτσελόνα στα δικαστήρια η Ατλέτικο λόγω Γκριεζμάν

Η μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα έχει προκαλέσει αναταραχές στην Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία αμφισβητεί την ρήτρα που είχε ο παίκτης.

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε επισήμως την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν αντί του ποσού των 120 εκατομμυρίων ευρώ που όριζε η ρήτρα που είχε ο ποδοσφαιριστής στο συμβόλαιο του. Αν όμως πιστέψατε πως η υπόθεση τελείωσε εδώ κάνετε λάθος.

Συγκεκριμένα, οι «ροχιμπλάνκος» υποστηρίζουν πως η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για τον 28χρονο είχε επιτευχθεί πριν την 1η Ιουλίου. Τι σημαίνει αυτό; Εκείνη την ημερομηνία η ρήτρα του Γκριεζμάν έπεφτε από τα 200, στα 120 εκατομμύρια ευρώ.

Έτσι η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε αναμένεται να πάει την υπόθεση στα δικαστήρια με σκοπό να διευθετηθεί το ζήτημα, ευελπιστώντας πως θα δικαιωθεί και θα λάβει τα επιπλέον 80 εκατομμύρια που πιστεύει ότι της αναλογούν, κάτι που οι «μπλαουγκράνα» το απορρίπτουν.

Δείτε την επίσημη τοποθέτηση της Ατλέτικο για τον Γκριεζμάν:

«Ο Αντουάν Γκριεζμάν μαζί με τον δικηγόρο του εμφανίστηκαν στην έδρα της Ισπανικής Επαγγελματικής Λίγκας για να καταγγείλουν την σύμβαση μεταξύ του παίκτη και της Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού η Μπαρτσελόνα κατέθεσε για λογαριασμό του και στο όνομα του το ποσό των 120 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πιστεύει ότι το ποσό που κατατέθηκε δεν επαρκεί για να καλύψει την ρήτρα, αφού είναι προφανές ότι η δέσμευση του παίκτη και της Μπαρτσελόνα έκλεισε πολύ πριν η ρήτρα μειωθεί από τα 200, στα 120 εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης ήταν πολύ νωρίτερα από την ημερομηνία που ο παίκτης ανακοίνωσε στις 14 Μαΐου την πρόθεση του να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πιστεύει ότι η καταγγελία του συμβολαίου έγινε πολύ νωρίτερα από το τέλος της περασμένης σεζόν και βασιζόμενη σε πράξεις αλλά και δηλώσεις του παίκτη, έχει ξεκινήσει τις κατάλληλες διαδικασίες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των νόμιμων συμφερόντων της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ