Μίτσελ : «Ποτέ μου δεν τα παράτησα»

Μίτσελ : «Ποτέ μου δεν τα παράτησα»

Μετά από την 4η σερί ήττα από την Χετάφε αυτή τη φορά, ο Μίτσελ ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να πετάξει λευκή πετσέτα παρά την απελπιστική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του.

Η ήττα από την Χετάφε, η άθλια εικόνα και το γεγονός πως η Μάλαγα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας είναι λογικό να προκαλούν από ερωτηματικά μέχρι και οργή στους φίλους της ομάδας. Οι ψίθυροι γίνονται φωνές κατά του Μίτσελ π[ου κάθε αγωνιστική βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην απόλυση. Ωστόσο ο 54χρονος τεχνικός δεν προτίθεται να τα παρατήσει και να δηλώσει παραίτηση.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η πάλαι ποτέ δόξα της Ρεάλ Μαδρίτης και πρώην προπονητής του Ολυμπιακού:

«Ο σύλλογος κάνει πολλή υπομονή, αλλά το ίδιο κάνω και εγώ. Είχαν πάρα πολλούς λόγους βλέποντας την εικόνα της ομάδας για να προχωρήσουν στην απόλυσή μου. Δεν τα παρατάω ποτέ, ακόμα και αν βρίσκομαι στο κατώτερη και χειρότερο σημείο.

Είχα μια πολύ κακή περίοδο το καλοκαίρι και στις 8 πρώτες αγωνιστικές που δεν είχαμε ούτε έναν πόντο, αλλά δεν έφυγα. Δεν θα το κάνω και τώρα. Ευθυνόμαστε όλοι για την εικόνα που παρουσιάζουμε και πρέπει να το αποδεχτούμε και να προχωρήσουμε, διορθώνοντάς την.

Θα προσπαθήσω να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Συναισθηματικά και ψυχολογικά πρέπει να σταθώ σαν πατέρας και σαν καθοδηγητής στους παίκτες μου και να τους ενθαρρύνω να το ξεπεράσουμε όλο αυτό όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ