Στον «αέρα» το μέλλον του Τούχελ στην Παρί Σεν Ζερμέν

Στον «αέρα» το μέλλον του Τούχελ στην Παρί Σεν Ζερμέν

Οι δηλώσεις του 47χρονου προπονητή για μεταγραφική ενίσχυση, έκαναν έξαλλους τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε της Ανζέ με το ευρύ 6-1 στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Ligue 1 και μείωσε στο ένα βαθμό από την κορυφή. Μπορεί η εμφάνιση του γαλλικού συλλόγου να ήταν από τις καλύτερες που έχει κάνει φέτος, όμως οι δηλώσεις του Τόμας Τούχελ, έφερε νέους «τριγμούς».

Ο Γερμανός προπονητής τοποθετήθηκε μετά το παιχνίδι, ζητώντας δημοσίως μεταγραφική ενίσχυση, την οποία δεν έχει από τους ανθρώπου του συλλόγου. Μάλιστα, ο 47χρονος κόουτς φάνηκε να… παραπονιέται για αυτή την αδράνεια, κάνοντας έξαλλη την διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας.

Συγκεκριμένα, πάνω σε αυτό τοποθετήθηκε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Λεονάρντο, τονίζοντας ότι το μέλλον του είναι στον «αέρα» και ότι πρέπει να σεβαστεί τις αποφάσεις του συλλόγου. Αναλυτικά, ανέφερε:

«Δεν μας άρεσαν καθόλου τα όσα είπε. Ούτε στην διοίκηση, ούτε και σε μένα προσωπικά. Από τη στιγμή που αποφάσισε να μείνει, θα πρέπει να τηρεί τους εσωτερικούς κανόνες και την πολιτική της ομάδας. Στην εποχή που ζούμε, υπάρχουν πραγματικά πολλές σοβαρές καταστάσεις. Θα δούμε πως θα επιλύσουμε το θέμα. Εάν κάποιος δεν είναι ευτυχισμένος στον σύλλογο μπορεί να αποχωρήσει. Αλλά αν κάποιος αποφασίσει να μείνει θα πρέπει να σέβεται την ομάδα και τους κανόνες που υπάρχουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ