Φραπάρ : «Ξέρω πως είμαι πρότυπο για πολλές γυναίκες και αυτό μου αρέσει»

Φραπάρ : «Ξέρω πως είμαι πρότυπο για πολλές γυναίκες και αυτό μου αρέσει»

Η Στεφανί Φραπάρ, σε δηλώσεις της, τόνισε πως γνωρίζει ότι είναι πρότυπο για τις γυναίκες και αυτό της αρέσει.

Η Στεφανί Φραπάρ έχει γράψει το όνομα της με «χρυσά γράμματα» στην ιστορία του ποδοσφαίρου καθώς το 2019 έγινε η πρώτη γυναίκα που διεύθυνε τον τελικό του UEFA Super Cup ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι.

Η Γαλλίδα συνέχισε να γράφει ιστορία αφού έγινε και η πρώτη γυναίκα που «σφύριξε» αγώνα στο Champions League και συγκεκριμένα στις 2 Δεκεμβρίου 2020 στην αναμέτρηση Γιουβέντους-Δυναμό Κιέβου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «BBC» τόνισε πως γνωρίζει ότι έχει γίνει παράδειγμα στις άλλες γυναίκες για τα κατορθώματα της, όντα κάτι που της αρέσει.

Αναλυτικά όσα είπε η Στεφανί Φραπάρ:

«Ξέρω πως είμαι πρότυπο για πολλές γυναίκες και αυτό μου αρέσει. Δεν έχω πάντως social media και δεν έχω διαβάσει τι γράφουν οι εφημερίδες για μένα. Δημιουργώ μία φούσκα γύρω μου.

Ξέρω ότι στο ποδόσφαιρο όλοι μιλούν για αυτό που έκανε ο διαιτητής, οπότε τα αγνοώ όλα. Προτιμώ να είμαι έτσι. Οι νεαρές γυναίκες βλέπουν ποδόσφαιρο στην τηλεόραση, συνεπώς ξέρω πως εαν είμαι εγώ στο γήπεδο, μπορούν να δουν πως είναι όλα πιθανά.

Αυτή είναι μία κατάσταση που θα βοηθήσει πολλές γυναίκες να αρχίσουν να διαιτητεύουν. Ξέρω ότι έχω έναν ρόλο σε αυτό, αλλά δεν προσπαθώ να πιέζω καταστάσεις, επειδή οι γυναίκες είναι ελεύθερες να αποφασίσουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ