«Ο Μπόλονι έχει τη νοοτροπία του Ανατολικοευρωπαίου»

«Ο Μπόλονι έχει τη νοοτροπία του Ανατολικοευρωπαίου»

Ένας παλαίμαχος Γάλλος ο οποίος συνεργάστηκε στο παρελθόν με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, περιέγραψε με διόλου κολακευτικά λόγια την προσωπικότητα του...

Μία από τις εξηγήσεις για το εκρηκτικό κλίμα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού σχετίζεται με τη συμπεριφορά του Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος προπονητής έχει ιδιορρυθμίες και δεν είναι ο πιο εύκολος άνθρωπος στις σχέσεις του με τους ποδοσφαιριστές.

Κατά σύμπτωση, αυτές τις μέρες ένας παλαίμαχος παίκτης ο οποίος είχε συνεργαστεί παλαιότερα με τον Μπόλονι, περιέγραψε τον χαρακτήρα του. Όχι με κολακευτικά λόγια, αλλά σίγουρα δίνει μία εντύπωση για τον προπονητή του Παναθηναϊκού.

Πρόκειται για τον 45χρονο Μαρκ Ζανότι, ένας Γάλλο ο οποίος έκανε καριέρα ως αριστερός χαφ. Ουδέποτε θεωρήθηκε πρωτοκλασάτος, όμως έβρισκε εύκολα συμβόλαια στη Ligue 1.

O Ζανότι τέθηκε στη Νανσί υπό τις οδηγίες του Μπόλονι για ένα εξάμηνο, από τον Ιούλιο του 1998 μέχρι τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους. Ο Ζανότι έφυγε γρήγορα γιατί δεν άντεχε τον Μπόλονι! Έπαιξε μεν σε 10 ματς στο Σαμπιονά, αλλά με ολιγόλεπτες συμμετοχές αφού συνολικά είχε μόλις 360 λεπτά…

Ο βετεράνος αριστερός χαφ παραχώρησε το Σάββατο (26/12) συνέντευξη σε γαλλική ιστοσελίδα και ανέφερε για τον Μπόλονι:

«Άνηκα στη Μπορντό, στην οποία με είχε φέρει ο Ρολάντ Κουρμπίς. Μετά, γνωρίστηκα με τον Γκί Στεφάν, με τον οποίο είχα μία καλή συνεργασία. Καλή σχέση είχα και με τον Ελί Μπαπ, αλλά δεν έπαιζα πολύ. Με έδωσε δανεικό στη Νανσί, η οποία προβιβάστηκε στο Σαμπιονά εκείνη τη χρονιά.

Έπεσα πάνω  στον Λάζλο Μπόλονι και το μεταξύ μας δεν πήγε καθόλου καλά. Ο αρνητισμός ήταν αμοιβαίος. Ήταν ένας πολύ αυστηρός προπονητής, απόλυτος στις απόψεις του, είχε τη νοοτροπία του Ανατολικοευρωπαίου. Εγώ ήμουν τεχνίτης, δημιουργικός παίκτης και δεν ταίριαζα στο στυλ που είχε στο μυαλό του. Ευτυχώς, γρήγορα μου δόθηκε η ευκαιρία να φύγω από εκεί και να πάω στη Σεντ Ετιέν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ