Παίκτης Ανζέ για το πέναλτι της Παρί: «Βαρέθηκα το VAR, δεν ξέρουμε πως να το χρησιμοποιήσουμε» (vid)

Παίκτης Ανζέ για το πέναλτι της Παρί: «Βαρέθηκα το VAR, δεν ξέρουμε πως να το χρησιμοποιήσουμε» (vid)

Ο κεντρικός αμυντικός της Ανζέ Ρομέν Τόμας ξέσπασε...κατά του VAR.

Η Παρί χρειάστηκε την άσπρη βούλα, ώστε να επικρατήσει με 2-1 της Ανζέ για την 10η αγωνιστική της Ligue 1.

Πιο συγκεκριμένα στο 87′ ο Κιλιάν Εμπαπέ ευστόχησε από τα 11 μέτρα διαμορφώνοντας το 2-1 υπέρ των γηπεδούχων, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Το πέναλτι προήλθε από χέρι που ο Καπέλ στο 84′, έπειτα από κεφαλιά του Μαούρο Ικάρντι, με τη φάση να ελέγχεται από το VAR και τον διαιτητή να υποδεικνύει πέναλτι. Μετά το τέλος του αγώνα, ο κεντρικός αμυντικός των φιλοξενούμενων Ρομέν Τομάς έσπευσε να διαμαρτυρηθεί έντονα. Ο ίδιος ξέσπασε κατά του VAR, αλλά και των διαιτητών για την απόφασή τους να καταλογίσουν το πέναλτι.

«Είναι απίστευτο, αυτό που συνέβη. Το να χάνεις με 2-1 εδώ (στο Παρκ Ντε Πρενς) δεν είναι κάτι για να ντρέπεσαι, αλλά με αυτόν τον τρόπο, απλά δεν είναι δυνατόν. Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, δεν έχει νόημα αφού οι διαιτητές δεν θα αφιερώσουν χρόνο. Βαρέθηκα το VAR. Έχουμε ρίξει εκατομμύρια σε αυτό και δεν ξέρουμε καν πώς να το χρησιμοποιήσουμε.

Με ενοχλεί γιατί είμαι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο και αφοσιωμένος σε αυτό, προσέχω τι κάνω. Ο Ικάρντι κάνει φάουλ στην αρχή του παιχνιδιού, με τραβάει από το χέρι, πέφτω και στη συνέχεια αξιοποιεί στο έπακρο τη θέση του για να κερδίσει το πέναλτι. Είμαι απογοητευμένος. Πριν πάει να δει την οθόνη του VAR του εξήγησα και μου είπε ότι ελέγχθηκε από τους ανθρώπους του VAR. Δεν είναι αλήθεια, είναι ψέμα!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ