Ανζέ- Νίς 1-2 – «Απόδραση» στις καθυστερήσεις για την Νις, με Ντελόρ εκτελεστή

Ανζέ- Νίς 1-2 – «Απόδραση» στις καθυστερήσεις για την Νις, με Ντελόρ εκτελεστή

Με τον Ντελόρ να χτυπάει δύο φορές η Νις πέτυχε σπουδαία ανατροπή στην έδρα της Ανζέ με 2-1 για την 12η αγωνιστική του σαμπιονά. Σκαρφάλωσε στην 2η θέση η ομάδα της Νίκαιας.

Νις για μεγάλα πράγματα.

Το σύνολο του Κριστό Γκατίε αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, τελικά κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς στο δεύτερο μέρος, και να μείνει μόνη δεύτερη στο +3 απο την Λανς. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Νίκαιας ο Ντελόρ, ο οποίος σκόραρε δις, ενώ είχε και δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν από την αρχή δυνατά, με σκοπό να πετύχουν το γκολ που θα έκανε πιο εύκολη την υπόθεση νίκη στην πάντα επικύνδινη έδρα της Ανζέ.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή του ματς καταγράφηκε στο 22′ όταν η κεφαλία του Ντελορ από το σημείο του πέναλτνι τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι Μπερναντόνι. Και ότι δεν μπόρεσε να κάνει η Νις τό έκαναν οι γηπεδούχοι με τον Μπουφάλ να βάζει μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους με εύστοχη εκτέλεσε πέναλτι στο 29′.

Η Νις προσπάθησε να απαντήσει άμεσα αλλά η εξαιρετικά διαβασμένη Ανζέρ δεν άφηνε κένα στην άμυνα της, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείσει με τους γηπεδούχους μπροστά με (1-0).

Στην επανάλληψη η πίεση απο πλευράς Νις αυξήθηκε και τελικα απέδωσε καρπούς. Η ισοφάριση ήρθε με το πρώτο γκολ του Ντελόρ στην αναμέτρηση στο 57′,Το σούτ του Αλγερινού κατέληξε στα δίχτυα με την Νις να φέρει το ματς στα ίσα, και να έχει στην διάθεση της 30 λεπτά ακόμη ώστε να φτάσει στην ανατροπή.

Η Νις συνέχισε να σπαταλά ευκαιρίες μπροστά από την εστία των γηπεδούχων, με την λύτρωση για την ομάδα της Νίκαιας να έρχεται ξανά από τα πόδια του Ντελόρ στο 90+1,  με το 5ο του γκολ του Αλγερινού στην φετινή σεζόν να χαρίζει μια νίκη «χρυσάφι» στην ομάδα του ενόψει της συνέχειας.

Ανζέ  : Μπερναρντονί – Μανσό, Τραορέ, Τομάς – Καμπό (74 Λάζε), Μεντί, Μανγκανί, Ντούμπια (74′ Καπέλ)- Φουλζινί (85′ Ουναΐ) – Μπουφάλ, Τσο (75′ Μπραχιμί)

Νις : Μπενιτες – Ατάλ, Τοντιμπό, Ντάντε, Μπαρ – Ντα Κούνια (74′ Μπουνταουί), Λεμινά, Ροσάριο (74′ Τουράμ), Καμαρά (65′ Κλοντ Μορις) – Γκουιρί, Ντελόρ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ