Λεονάρντο για Ράμος – «Δεν περιμέναμε να μείνει τόσο καιρό εκτός»

Λεονάρντο για Ράμος – «Δεν περιμέναμε να μείνει τόσο καιρό εκτός»

Ο τεχνικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο μίλησε για τον τραυματισμό του Ράμος, τονίζοντας πως κανείς δεν περίμενε ο Ισπανός αμυντικός να μείνει τόσο καιρό στα «πιτς».

Ο Σέρχιο Ράμος μετακόμισε το καλοκαίρι που μας πέρασε στην Παρί Σεν Ζερμεν, με τον 35χρονο αμυντικό να αποτελεί μια από τις πολλές ηχερές μεταγραφές που πραγματοποίησαν οι «Παριζιάνοι» στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Ο άλλοτε αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, παρέμεινε για αρκετό καιρό εκτός δράσης, μέχρι να καταφέρει να πραγματοποιήσει την παρθενική του εμφάνιση με τα χρώματα της Παρί, η οποία έλαβε χώρα πριν από περίπου ένα μήνα κόντρα στην Σεντ Ετιέν.

Έκτοτε ο κεντρικός αμυντικός των Γάλλων παρέμεινε ξανά στα «πιτς», μέχρι τον χθεσινό νικηφόρο εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Φινιέ-Ολνογιέ για τον θεσμό του Κυπέλλου. Ο Ράμος αγωνίστηκε για 45 λεπτά και έδειξε πως έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα.

Ωστόσο δεν παύει αυτή η μακροχρόνια απουσία του Ισπανού να έχει προβληματίσει αρκετά τους ανθρώπους της Παρί κάτι που παραδέχθηκε και σε δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Λεονάρντο.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν περιμέναμε να μείνουμε 4 ή 5 μήνες χωρίς τον Σέρχιο. Γνωρίζαμε ότι είχε κάποια προβλήματα. Είχε έναν τραυματισμό και η προετοιμασία ήταν δύσκολη για΄ αυτόν. Όμως νομίζω, ότι πλησιάζει στην κανονικότητα, το ελπίζουμε. Μιλάμε για έναν παίκτη που είναι σημαντικός. Θα ήταν πολύ σημαντικό να τον έχουμε μαζί μας για το δεύτερο μέρος της σεζόν, το οποίο θεωρούμε και αποφασιστικό κομμάτι», τόνισε σε συνέντευξή του στο «Europe 1».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ