Η «εξαφάνιση» του Λιονέλ Μέσι στο Παρίσι (pic, vids)

Η «εξαφάνιση» του Λιονέλ Μέσι στο Παρίσι (pic, vids)

Ο Λιονέλ Μέσι από το καλοκαίρι που μεταγράφηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν έχει μείνει μακριά από τον καλό του εαυτό και οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.

Ο Λιονέλ Μέσι το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά από μια καριέρα ολόκληρη στην Μπαρτσελόνα και άλλαξε το στάτους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Οι μπλαουγκράνα δεν μπορούσαν λόγω οικονομικών προβλημάτων να «αντέξουν» το συμβόλαιο του Αργεντινού σούπερ σταρ και ήταν ειλημμένη η απόφαση να αποχωρήσει μετά από μια μυθική καριέρα στην Καταλονία.

Η Παρί εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και τον έντυσε στα χρώματα της με σκοπό να κάνει τη διαφορά και να οδηγήσει τον σύλλογο στο πολυπόθητο Champions League, όμως στο πρώτο μισό της σεζόν είναι άλλος παίκτης και δεν θυμίζει σε τίποτα τον Μέσι της Μπαρτσελόνα. Μετά από 14 χρόνια που τον θαύμαζαν όλοι, ο Μέσι δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση τον σούπερ σταρ που υποκλίνονταν συμπαίκτες και αντίπαλοι…

Οι αριθμοί του εξάλλου μιλούν από μόνοι τους για την αγωνιστική «καθίζηση» του Μέσι και το γεγονός πως δεν έχει προσαρμοστεί -προς το παρόν τουλάχιστον- στα νέα δεδομένα και στο γαλλικό πρωτάθλημα. Το παρακάτω γράφημα του Bleacher Report καταγράφει τα γκολ του Αργεντινού άσου της Παρί Σεν Ζερμέν από την αρχή της κάθε σεζόν μέχρι τα Χριστούγεννα.

Αυτό που μπορεί να δει κανείς με ιδιαίτερη ευκολία είναι πως η χρονιά που διανύουμε είναι με διαφορά η χειρότερη της τεράστιας καριέρας του. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ μέχρι σήμερα έχει πετύχει μόλις 6 γκολ, την ώρα που καλύτερη του σεζόν είναι η αγωνιστική περίοδος 2012/13 που είχε φτάσει μέχρι τις διακοπές των Χριστουγέννων τα 35 γκολ! Ο Μέσι είναι… εξαφανισμένος στο Παρίσι και δεν φαίνεται να απολαμβάνει όπως απολάμβανε τουλάχιστον το ποδόσφαιρο στην Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα να μην έχει ποτέ ξανά τόσο χαμηλά νούμερα στην καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ