Ποκετίνο: «Ο Εμπαπέ θα αποφασίσει για το μέλλον του μετά τη Ρεάλ» (vid)

Ποκετίνο: «Ο Εμπαπέ θα αποφασίσει για το μέλλον του μετά τη Ρεάλ» (vid)

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο δήλωσε πως ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν έχει λάβει απόφαση για το μέλλον του και θα το πράξει μετά τα ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ βρίσκεται εδώ και μήνες στο στόχαστρο της Ρεάλ, όμως ο Μαουρίσιο Ποκετίνο βλέπει να μην έχει αποφασίσει ακόμα το επόμενο ποδοσφαιρικό βήμα του.

Ο Αργεντινός τεχνικός επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Γάλλου σχετικά με το θέμα, παρά την ύπαρξη πρότασης από τη «Βασίλισσα». Οι Παριζιάνοι παίζουν εναντίον της για τη φάση των «16» του Champions League, με το πρώτο ματς να είναι σε τέσσερις μέρες (15/2).

Ξεκαθάρισε λοιπόν πως πρώτα θα περάσουν αυτοί οι αγώνες και ύστερα θα συμβεί ό,τι είναι να συμβεί, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «El Larguero».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο Εμπαπέ θα αποφασίσει για το μέλλον του μετά τους αγώνες με την Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League. Βλέπω τον Κιλιάν να επικεντρώνεται στο να κάνει το καλύτερο δυνατό για την Παρί. Τον σεβόμαστε. Είναι στο χέρι του να αποφασίσει το μέλλον του.

Ελπίζω ότι ο Κιλιάν θα περάσει ολόκληρη την καριέρα του στην Παρί. Θα ήταν ένα πολύ καλό σημάδι για τον σύλλογο. Αυτό ελπίζουμε. Για μένα, πρέπει να θεωρείται μέσα στο Top-5 των καλύτερων παικτών στον κόσμο. Χωρίς αμφιβολία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ