Boxing Day και στη Ligue 1

Boxing Day και στη Ligue 1

H διεξαγωγή του Παγκόσμιου Κυπέλλου τον ερχόμενο Νοέμβριο έχει φέρει ανακατατάξεις στα πρωταθλήματα, και έτσι η γαλλική ομοσπονδία αποφάσισε να προσθέσει στο πρόγραμμα μια «Boxing Day».

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, που θα διεξαχθεί μεταξύ 21 Νοεμβρίου και 18 Δεκεμβρίου 2022, υποχρεώνει τις διοργανώτριες Αρχές των πρωταθλημάτων ανά την υφήλιο, να βρουν ενδεδειγμένες λύσεις, σχετικά με τις ημερομηνίες διεξαγωγής των εγχώριων διοργανώσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, η διοργανώτρια του γαλλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου (LFP), θα συμπεριλάβει στο πρόγραμμα της νέας αγωνιστικής περιόδου, μία «Boxing Day», όπως συμβαίνει παραδοσιακά στην Αγγλία.

Μετά από αρκετές προσπάθειες, προκειμένου να καθιερωθεί αυτή η «Boxing Day», όπως συνέβη το 2014 και το 2019, η LFP κατάφερε τελικά να πείσει το σωματείο των ποδοσφαιριστών, να αποδεχθεί κατ’ εξαίρεση αυτήν την πρόταση.

Έτσι, η 16η και η 17η αγωνιστική της Ligue 1, θα διεξαχθούν στις 28 Δεκεμβρίου 2022 και την 1η Ιανουαρίου 2023. Κάτι που σημαίνει, ότι θα υπάρξουν 45 ημέρες διακοπής, μεταξύ της 15ης και της 16ης ημέρας της Ligue 1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ