Παρί: Προσφέρει μυθικό συμβόλαιο στον Εμπαπέ

Παρί: Προσφέρει μυθικό συμβόλαιο στον Εμπαπέ

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι διατεθειμένη να προσφέρει γη και ύδωρ στον Κιλιάν Εμπαπέ με σκοπό να τον κρατήσει στο Παρίσι για μια ακόμα διετία.

Το μεταγραφικό σήριαλ του Κιλιάν Εμπαπέ συνεχίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν με τις διαπραγματεύσεις να έχουν μπει στην τελική ευθεία και οι Παριζιάνοι να κάνουν ότι είναι δυνατόν για τον κρατήσουν για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα.

Η οικογένεια του Γάλλου σταρ βρίσκεται στη Ντόχα για συζητήσεις με τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, με τους Άραβες να προσπαθούν να κάνουν την ανατροπή και να κρατήσουν τον 23χρονο επιθετικό για τουλάχιστον μια ακόμα διετία στο Παρίσι.

Οι άνθρωποι της διοίκησης του γαλλικού συλλόγου έπαιξαν το τελευταίο τους χαρτί, προσφέροντας στον Γάλλο σταρ ένα μυθικό συμβόλαιο. Σύμφωνα με την Parisien, η οποία αποκάλυψε τα δεδομένα του συμβολαίου, η Παρί κατέθεσε πρόταση για δύο χρόνια, με τη δυνατότητα ανανέωσης για ακόμα ένα έτος.

Έτσι, οι απολαβές του Κιλιάν Εμπαπέ στο νέο συμβόλαιο που του προσφέρει η Παρί Σεν Ζερμέν θα ανέρχονται στα 50 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο 23χρονος αναμένεται να λάβει και ένα μπόνους επιβράβευσης για την ανανέωση ύψους 100 εκατομμύρια ευρώ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ