Πολιτική παρέμβαση για να μείνει στην Παρί αποκάλυψε ο Εμπαπέ – Τι είπε για Ρεάλ και Λίβερπουλ

Πολιτική παρέμβαση για να μείνει στην Παρί αποκάλυψε ο Εμπαπέ – Τι είπε για Ρεάλ και Λίβερπουλ

Μακρόν και Σαρκοζί πίεσαν τον Κιλιάν Εμπαπέ να μείνει στην Παρί. Ο Γάλλος επιθετικός ήρθε σε επαφή και με τη Λίβερπουλ!

Κάτοικος Παρισιού παραμένει ο Κιλιάν Εμπαπέ, βάζοντας τέλος σε ένα σίριαλ που διήρκησε κάτι παραπάνω από ένα χρόνο.

Ο Γάλλος επιθετικός έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο (μέχρι το 2025) με την Παρί Σεν Ζερμέν, τονίζοντας μάλιστα πως δέχθηκε πολιτικές πιέσεις για να ανανεώσει.

Μακρόν και Σαρκοζί ανέλαβαν δράση, πείθοντας τελικά τον 23χρονο φορ. Παράλληλα, ο σταρ της Παρί, αποκάλυψε πως εκτός από τη Ρεάλ και η Λίβερπουλ προσπάθησε να αποσπάσει την υπογραφή του!

Για τη Λίβερπουλ: «Δεν μίλησα μόνο με τη Ρεάλ και την Παρί, αλλά υπήρχαν συζητήσεις για να πάω στον Κλοπ και τη Λίβερπουλ. Μιλήσαμε λίγο, όχι πολύ. Το έκανα γιατί είναι η αγαπημένη ομάδα της μητέρας μου. Είναι καλό κλαμπ, είχαμε έρθει και σε επαφή πριν πέντε χρόνια».

Για τις πολιτικές πιέσεις: «Είναι αλήθεια πως ο πρόεδρος Μακρόν μού μίλησε, όπως και ο κ. Σαρκοζί. Αγαπάνε το ποδόσφαιρο και πάνε συχνά γήπεδο. Με συμβούλευσαν να μείνω στην πατρίδα μου και να συνεχίσω να γράφω ιστορία με την Παρί. Όμως πάνω από όλα ήταν δική μου απόφαση και είμαι χαρούμενος γι’ αυτή. Είμαι Γάλλος και το νέο συμβόλαιο είναι μια αναγνώριση προς την ομάδα μου, αλλά και την πατρίδα μου, γιατί εκπροσωπώ την εθνική ομάδα», ανέφερε.

Σχετικά με τα αστρονομικά ποσά που έπεφταν στα πόδια του, είπε: «Είναι μέρος του συστήματος. Είμαστε σε έναν κόσμο που αυτά τα ποσά υπάρχουν, αλλά πέρα από αυτά είμαστε άνθρωποι. Όταν γυρίζω σπίτι μου δεν σκέφτομαι τον μισθό μου. Απλώς προσπαθώ να απολαύσω τη ζωή με τους φίλους και την οικογένειά μου. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όταν είσαι στο προσκήνιο έχεις όμως και υποχρεώσεις, ως δημόσιο πρόσωπο».

Τέλος, για τη φιλοδοξία του να γίνει ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία δήλωσε: «Πρέπει να έχεις φιλοδοξίες, είναι αναγκαίο για κάθε ποδοσφαιριστή. Αυτό σε ωθεί να ξεπερνάς τα όριά σου και να φτάνεις σε σημεία που δεν φανταζόσουν ποτέ. Μπορεί να μην τα καταφέρω ποτέ, αλλά τουλάχιστον θα έχω προσπαθήσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ