Παρί: Θα συναντηθούν ξανά Ζιντάν και Αλ Κελαϊφί

Παρί: Θα συναντηθούν ξανά Ζιντάν και Αλ Κελαϊφί

Νέα συνάντηση προγραμματίζεται μεταξύ του Ζινεντίν Ζιντάν και του Νασέρ Αλ Κελαϊφί, με σκοπό ο Γάλλος προπονητής να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν

Πριν από μία εβδομάδα είχαν συναντηθεί στο Παρίσι οι Ζινεντίν Ζιντάν και Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Η Mundo Deportivo αναφέρει σε ρεπορτάζ της ότι οι δύο άντρες θα συναντηθούν ξανά, με σκοπό να φτάσουν σε συμφωνία και να αναλάβει ο «Ζιζού» την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η πρόταση που έχει ρίξει στο τραπέζι ο Αλ Κελαϊφί είναι δελεαστική, καθώς προσφέρει 25 εκατομμύρια ευρώ ετησίως καθαρά στον Ζιντάν. Αν γίνει αυτό, τότε ο Γάλλος θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στον πλανήτη, καθώς θα ξεπεράσει τους Ντιέγκο Σιμεόνε της Ατλέτικο Μαδρίτης (24 εκατ/ανά σεζόν) και τον Πεπ Γκουαρδιόλα στο τιμόνι της Μάντσεστερ Σίτι (23 εκατ/ετησίως).

Όλα δείχνουν λοιπόν πως η νέα συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 8 Ιουνίου στο βασίλειο του Κατάρ και υπάρχει σημαντική πιθανότητα να βρεθεί η «χρυσή τομή», καθώς η διοίκηση της Παρί φαίνεται να βλέπει θετικά τα αιτήματα του Ζιντάν, μεταξύ των οποίων είναι να συνδυάσει τα καθήκοντά του στην Παρί με εκείνα στην Εθνική Γαλλίας, σε περίπτωση που ο Ντιντιέ Ντεσάν αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ