Νιώθει ανεπιθύμητος και θέλει να φύγει από την Παρί ο Νεϊμάρ!

Νιώθει ανεπιθύμητος και θέλει να φύγει από την Παρί ο Νεϊμάρ!

Δεν περνάει καλά στην Παρί ο Νεϊμάρ και φαίνεται πως σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Ενώ δεν ήθελε να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν αυτό το καλοκαίρι, εν μέσω της χρονιάς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κι έδινε την εντύπωση πως ήθελε να συμμετάσχει στο νέο πρότζεκτ της ομάδας, ο Νεϊμάρ εμφανίζεται ανοιχτός σε μια αποχώρηση τις τελευταίες ημέρες.

Ο Βραζιλιάνος δεν έκρυψε ποτέ ότι χρειάζεται να νιώθει πως τον αγαπούν σε ένα σύλλογο για να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Μόνο που στην Παρί ουδείς κρύβει πια ότι δεν θα υπήρχε εναντίωση σε μια αποχώρηση του παίκτη.

Αν και ο Νεϊμάρ φαίνεται ότι γνωρίζει ότι η σεζόν του ήταν πολύ μακριά από τις προσδοκίες (13 γκολ, 8 ασίστ σε 28 αγώνες), δεν ήθελε ποτέ να φύγει από την πρωτεύουσα αυτό το καλοκαίρι, παρά τον πρώτο προβληματισμό για το θέμα μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το Νο 10 της γαλλικής ομάδας δεν εκτίμησε την κριτική και τα σφυρίγματα του κοινού στο «Παρκ ντε Πρενς». Ως εκ τούτου θέλει από τη διοίκηση του συλλόγου να ξεκαθαρίσει τις επιθυμίες της. Μια λεπτή θέση για την Παρί, που δεν είναι αντίθετη σε μια αποχώρηση, αλλά και που δεν μπορεί να την επιβεβαιώσει τόσο ξεκάθαρα.

Η αγορά, προς το παρόν, δεν είναι απόλυτα δεκτική στα πρώτα μηνύματα που στέλνει η πρωταθλήτρια Γαλλίας για το θέμα. Το τίμημα της μεταγραφής και ο «φαραωνικός» μισθός του Νεϊμάρ αποτελούν σημαντικά εμπόδια για μια πιθανή αποχώρηση.

Κανείς στον σύλλογο δεν θέλει να προσβάλλει έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην ομάδα, γνωρίζοντας ότι μια αποχώρηση θα είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί. Ειδικά από τη στιγμή που ο παίκτης θα έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 από την 1η Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε η Equipe.

Ποιος σύλλογος μπορεί να αντέξει οικονομικά την απόκτηση του Νεϊμάρ σήμερα; Η Μπαρτσελόνα; Δεν έχει τα οικονομικά μέσα αυτή τη στιγμή. Οι σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ; Πιθανό στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν φύγει ο Κριστιάνο Ρονάλντο ή στην Τσέλσι, που θέλει να ενισχυθεί επιθετικά και που έχει την ευρωστία για να αντέξει την άφιξη του Βραζιλιάνου.

Υπάρχει και η επιλογή της Νιούκαστλ, αλλά με το Μουντιάλ να πλησιάζει ο Νεϊμάρ δεν θα πάει πουθενά. Ο πρώην άσος Μπαρτσελόνα έχει καταστήσει την ανταγωνιστικότητα της Παρί κύριο στόχο του για τη νέα σεζόν. Στα 30 χρόνια του πια, ξέρει ότι αυτή μπορεί να είναι η τελευταία ευκαιρία του να κερδίσει ένα τρόπαιο που ονειρευόταν από μικρός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ