Άνω- κάτω η Παρί- Ο Εμπαπέ ζητάει την πώληση του Νεϊμάρ (Pic)

Άνω- κάτω η Παρί- Ο Εμπαπέ ζητάει την πώληση του Νεϊμάρ (Pic)

Η Παρί έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα αλλά οι εντάσεις δεν λείπουν καθώς έρχονται στη δημοσιότητα οι επιθυμίες του Εμπαπέ να... διώξει τον Νεϊμάρ

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ξεκινήσει ιδανικά στην εφετινή Ligue 1, καθώς μετά την πρώτη πεντάρα επί της Κλερμόν (0-5) ήρθε και η δεύτερη αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Μονπελιέ (5-2), με τους παριζιάνους όχι μόνο να παίρνουν έξι βαθμούς σε δύο αγώνες αλλά να προσφέρουν και θέαμα.

Ωστόσο η ατμόσφαιρα στους πρωταθλητές Γαλλίας μοιάζει ηλεκτρισμένη με τον λόγο να έχει ονοματεπώνυμο το οποίο δεν είναι άλλο από αυτό του Κιλιάν Εμπαπέ.

Διαβάστε επίσης: Κριστιάνο, ώρα… μηδέν (pics)

Ο Γάλλος αστέρας έπειτα από την αδικαιολόγητη συμπεριφορά του στο ματς με τη Μονπελιέ όπου σταμάτησε να τρέχει στην αντεπίθεση γιατί δεν πήρε αυτός την πάσα, φαίνεται να δίνει και άλλους λόγους στον σύλλογο αλλά και στον κόσμο να ασχοληθούν μαζί του.

Συγκεκριμένα γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα σχετικά με τις σχέσεις του Κιλιάν Εμπαπέ με τον Νεϊμάρ ,καθώς φαίνεται πως ο πρώτος έχει κάνει σύσταση να αποχωρήσει ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ από την ομάδα.

Σύμφωνα  με τον δημοσιογράφο Ρομέν Μολίνα, το πρόβλημα είναι κάτι παραπάνω από το ποιος θα εκτελεί τα πέναλτι στη Παρί, καθώς υπάρχει παίκτης ο οποίος ζητάει την απομάκρυνση ενός άλλου από τον σύλλογο πιστεύοντας μάλιστα ότι δεν θα μαθευτεί αυτή του η κίνηση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μολίνα:

«Το πρόβλημα δεν είναι με τον εκτελεστή πέναλτι στην Παρί, αλλά το ότι υπάρχει ένας παίκτης που ζητά από τη διοίκηση να πουλήσει άλλον παίκτη (ενώ πιστεύει ότι ο τελευταίος δεν θα το γνώριζε)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ