Γιατί ο Μέσι έμεινε εκτός αποστολής κόντρα στη Λοριάν – Τι συμβαίνει με τον Αργεντινό εν όψει Μουντιάλ

Γιατί ο Μέσι έμεινε εκτός αποστολής κόντρα στη Λοριάν – Τι συμβαίνει με τον Αργεντινό εν όψει Μουντιάλ

Εκτός αποστολής για το σημερινό παιχνίδι της Παρί με τη Λοριάν έμεινε ο Λιονέλ Μέσι. Ποιος ο λόγος...

Δύο εβδομάδες απομένουν για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Τα φαβορί υπάρχουν φυσικά. Φέτος ωστόσο φαίνεται πως οι ομάδες που μπορούν να φτάσουν μέχρι τη Γη της Επαγγελίας είναι πολλές. Περισσότερες από όσες υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια.

Ένα από αυτά είναι φυσικά και η Αργεντινή, με τον Μέσι να είναι ο βασικός λόγος που η Αλμπισελέστε πιστεύει ότι φέτος μπορεί να φτάσει στην κορυφή. Οι εφιάλτες ωστόσο από το 2014 φαίνεται πως κυνηγάνε ακόμα τον pulga.

Διαβάστε επίσης: Η τρομερή παράδοση του Πασχαλάκη με τον Παναθηναϊκό και το «know how» στη Λεωφόρο (pics, vids)

Ο 35χρονος σούπερ σταρ μετράει αντίστροφα, καθώς η κατάκτηση του Μουντιάλ είναι το μεγάλο του όνειρο, κάτι που έχει αναφέρει ουκ ολίγες φορές. Και για αυτό δεν παίρνει ρίσκα, καθώς η έναρξη βρίσκεται πλέον προ των πυλών.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε χθες την αποστολή της για τον σημερινό αγώνα με τη Λοριάν, κόντρα στην οποία ο Μέσι δεν θα αγωνιστεί. Η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας δικαιολογεί αυτή την απουσία τονίζοντας πως πρόκειται για «φλεγμονή του αχίλλειου τένοντα» με τον «Λίο» να αναμένεται να επιστρέψει για το Παρί – Οσέρ στις 13 Νοεμβρίου.

Τόσο οι άνθρωποι της Παρί, όσο και της Αργεντινής δεν ανησυχούν με την είδηση αυτή, καθώς η απόφαση να μείνει εκτός ο Μέσι είναι περισσότερο για λόγους ξεκούρασης. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν φέρεται να ταλαιπωρείται από κάποιον τραυματισμό, με τα Μέσα της Αργεντινής να τονίζουν ότι ο pulga έχει ήδη μπει σε mood Μουντιάλ και πλέον σκέφτεται μονάχα αυτό, κάτι το οποίο οδήγησε και στην απόφαση να μείνει εκτός για τον αγώνα με τη Λοριάν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ