Αλεχάντρο Γκαρνάτσο: Ένας θαυματουργός 18χρονος με συμπαίκτες τους Ρονάλντο και Μέσι (vids, pics)

Αλεχάντρο Γκαρνάτσο: Ένας θαυματουργός 18χρονος με συμπαίκτες τους Ρονάλντο και Μέσι (vids, pics)

Την ώρα που οι περισσότεροι στην ηλικία του κάνουν όνειρα και σχεδιάζουν το μέλλον, αυτός ζει το όνειρο του δίπλα στο ίνδαλμα του. Ο λόγος για τον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, ο οποίος σε ηλικία 18 ετών και 126 ημερών πανηγύρισε το παρθενικό του τέρμα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σίγουρα όλοι μας όταν βρισκόμασταν σε μικρή ηλικία κάναμε μεγάλα όνειρα για το μέλλον. Δημιουργούσαμε τους δικούς μας φανταστικούς ήρωες, ενώ είχαμε και τα δικά μας ινδάλματα στα οποία θέλαμε μια μέρα να μοιάσουμε.

Έτσι λοιπόν και ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο. Ένα παιδί που ονειρεύτηκε να γίνει ποδοσφαιριστής και τα κατάφερε πιο γρήγορα από όσα θα πίστευε και ο ίδιος. Ένα παιδί το οποίο ο θεός το προίκισε με πλούσιο ταλέντο, αλλά και με μια μεγάλη ευλογία. Να κάνει αυτό που αγαπά δίπλα στο είδωλο του.

Ο 18χρονος Αργεντίνος το βράδυ της Πέμπτης (3/11) αγωνίστηκε κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Σαν Σεμπαστιάν στο πλαίσιο της ακροτελεύτιας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League. Πέτυχε το μοναδικό και νικητήριο γκολ των «Κόκκινων Διαβόλων», στο 17ο λεπτό, έπειτα από ασίστ του λατρεμένου του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπιέλ και η 11αδα για την Λεωφόρο

Την ίδια ώρα, ο Γκαρνάτσο κατέρριψε το ρεκόρ του θρυλικού Τζορτζ Μπεστ, αφού έγινε ο νεαρότερος μη Άγγλος που σκόραρε με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ευρώπη στο Europa League.

Όλα αυτά ενώ είχε προηγηθεί η προπόνηση με τον Λιονέλ Μέσι, όταν και είχε κληθεί τον περασμένο Μάρτιο από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Λιονέλ Σκαλόνι.

Το κλάμα του πατέρα του στο ντεμπούτο του

Στη Γιουνάιτεντ πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του και ο τότε τεχνικός των «κόκκινων διάβολων», Ράνγκνικ του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Premier League.

Πιο συγκεκριμένα στο ισόπαλο ντέρμπι κόντρα στην Τσέλσι τον περασμένο Απρίλιο, ο νεαρός Αργεντίνος πέρασε στην θέση του Ελάνγκα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, καταγράφοντας έτσι την παρθενική του συμμετοχή με την πρώτη ομάδα της Γιουνάιτεντ.

Όπως είναι λογικό, η οικογένειά του που ήταν στις εξέδρες σηκώθηκε από τα καρεκλάκια του «Ολντ Τράφορντ» για να χειροκροτήσει τον Γκαρνάτσο, με τον πατέρα του να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο Αργεντίνος ζει το απόλυτο όνειρο. Βρίσκεται στην θέση που δεκάδες παιδία ονειρεύονται να φτάσουν μόλις ξεκινούν να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.

Και όλα αυτά στην ηλικία των 18 ετών, έχοντας για συμπαίκτες του Κριστιάνο Ρονάλντο και Μέσι

Το απόλυτο όνειρο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ