Λιονέλ Μέσι: Η επιστροφή…

Λιονέλ Μέσι: Η επιστροφή…

Ο Λιονέλ Μέσι επιστρέφει λίγες μέρες μετά τη μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα του με την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα του Κατάρ.

Ο Λιονέλ Μέσι αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή στα γήπεδα του Κατάρ και έγραψε ιστορία, με την αλμπισελέστε να πανηγυρίζει το τρίτο τρόπαιο Μουντιάλ.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ το γιόρτασε με τη ψυχή του εδώ και λίγες μέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα του στη χώρα του τανγκό, όμως σήμερα επιστρέφει στο Παρίσι για να ενταχθεί ξανά στις προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο θρύλος της γαλλικής ομάδας και της Αργεντινής, μαζί με τη γυναίκα του, Αντονέλα, και τα τρία παιδιά του, Ματέο, Τιάγκο και Τσίρα, αναχώρησε από το Ροζάριο με ιδιωτικό τζετ και αναμένεται να φτάσει σήμερα το μεσημέρι στο αεροδρόμιο του Παρισιού, ενώ αύριο αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις των πρωταθλητών Γαλλίας.

Σύμφωνα με ΜΜΕ θ’ ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και από την επόμενη εβδομάδα θα τεθεί στη διάθεση του Κριστόφ Γκαλτιέ για τη συνέχεια σε Γαλλία και Ευρώπη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ