Εκπληξη με Σουάζο!

Εκπληξη με Σουάζο!

Τι γράφουν στο εξωτερικό για τον Χιλιανό μπακ.

Ετοιμος να έρθει στην Ευρώπη είναι ο Γκαμπριέλ Σουάζο, όπως αναφέρουν στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας (16/1) υπήρξαν δημοσιεύματα στη Χιλή, αλλά και στη Γαλλία, σύμφωνα με τα οποία ο Χιλιανός ακραίος αμυντικός τα έχει βρει σε όλα με την Τουλούζ και τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει συμβόλαιο 3.5 ετών.

Διαβάστε επίσης: Ο «άρχοντας της Τούμπας», Αριστομένης Κουτσιαύτης στο OPEN… Είπατε τίποτα;

Ο Χιλιανός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κόλο Κόλο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «El Deportivo», θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Ligue 1, η οποία μπήκε «σφήνα» στη διεκδίκησή του και τελικά κατάφερε να τον «κλέψει» από την Μπεσίκτας. Όπως τονίζεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Γκαμπριέλ Σουάζο βρίσκεται ήδη στην Κεντρική Ευρώπη, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους «μωβ», στους οποίους θα υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι του 2026, όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γκαμπριέλ Σουάζο είχε «παίξει» δυνατά το προηγούμενο διάστημα και για τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία και τη Ligue 1. Ο Χιλιανός μπακ αποχώρησε από την Κόλο Κόλο έχοντας πραγματοποιήσει συνολικά 192 συμμετοχές, με 9 γκολ και 13 ασίστ σε 15.225 λεπτά, με τον Λατινοαμερικάνο να ανοίγει πλέον ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ