Μονπελιέ – Παρί Σεν Ζερμέν 1-3: Νίκησε αλλά αγωνιά για τον Εμπαπέ

Μονπελιέ – Παρί Σεν Ζερμέν 1-3: Νίκησε αλλά αγωνιά για τον Εμπαπέ

Η Παρί Σεν Ζερμέν επιβλήθηκε της Μονπελιέ με σκορ 3-1 όμως αγωνιά για την κατάσταση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το 3-1 τη Μονπελιέ στο «Stade de la Mosson» στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Ligue 1, αύξησε τη διαφορά της απ’ τους διώκτες της στους 5 βαθμούς (δεύτερη πλέον είναι η Μαρσέιγ, μετά τη δεύτερη σερί ήττα της Λανς), όμως το μυαλό όλων στον παριζιάνικο σύλλογο είναι στον Κιλιάν Μπαπέ.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ, που είχε χάσει δύο φορές πέναλτι στο 10′ (απέκρουσε δις τις εκτελέσεις του ο Λακόμπ), τραυματίστηκε στο 20ό λεπτό πιάνοντας τον αριστερό μηρό του έπειτα από ένα μαρκάρισμα του Λεό Λερόι και ζήτησε αμέσως αλλαγή απ’ τον Κριστόφ Γκαλτιέ. Κι όλα αυτά, μόλις 13 μέρες πριν από τον πρώτο αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπάγερν Μονάχου για τη φάση των «16» του Champions League.

Οι Παριζιάνοι που δεν είχαν στη σύνθεσή τους και τον τραυματία Νεϊμάρ, βρήκαν εντέλει τη λύση από τον Ρουίς ο οποίος σκόραρε στο 55′ κι έβγαλε ασίστ στον Μέσι για το 0-2 στο 72′. Η Μονπελιέ δεν το… παράτησε το ματς και μείωσε στο 89′ με τον Νορντίν, όμως ο νεαρός Ζαϊρέ-Εμερί διαμόρφωσε το τελικό 1-3 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ