Η πρώην του Χακίμι μίλησε για πρώτη φορά μετά τις καταγγελίες για βιασμό

Η πρώην του Χακίμι μίλησε για πρώτη φορά μετά τις καταγγελίες για βιασμό

Λίγο καιρό μετά τις καταγγελίες εις βάρος του Ασράφ Χακίμι για βιασμό από μία νεαρή κοπέλα, η πρώην σύζυγος του Μαροκινού, μίλησε για πρώτη φορά δημόσια.

Μπλεξίματα με τον νόμο αντιμετωπίζει εδώ και περίπου έναν μήνα ο Ασράφ Χακίμι. Ο Μαροκινός παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν έχει κατηγορηθεί για βιασμό από μια νεαρή κοπέλα και από τα τέλη Φεβρουαρίου του έχει ασκηθεί δίωξη από τον Εισαγγελέα.

Η δικηγόρος του ποδοσφαιριστή είχε τονίσει αρχικά πως «Οι κατηγορίες είναι ψευδείς. Είναι ήρεμος και έχει θέσει τον εαυτό τη στη διάθεση των αρχών».

Διαβάστε επίσης: Όλα όσα έγιναν στη συνάντηση των big-4 στην ΕΠΟ

Τώρα, θέση πήρε και η πρώην σύζυγος του Χακίμι, η οποία μέσα από μια ανάρτησή της στα social media εξέφρασε την συμπαράστασή της στα θύματα βιασμού.

«Αφού λάβαμε την απόφαση να χωρίσουμε νόμιμα και να σταματήσουμε να ζούμε μαζί εν αναμονή της διαδικασίας του διαζυγίου, μπορείτε να φανταστείτε ότι πέρα από τον πόνο που προκάλεσε ο χωρισμός έπρεπε να αποδεχτώ τη θλίψη.

Πέρα από ένα αποτυχημένο πλάνο που έδωσα το σώμα και την ψυχή μου,. έπρεπε να αντιμετωπίσω και αυτή την ατιμωτική πράξη. Χρειαζόμουν χρόνο για να συμφιλιωθώ με αυτό το σοκ. Κάποιος πρέπει να εμπιστευτεί τη νομική διαδικασία, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τη σοβαρότητα της κατηγορίας. Ωστόσο, στη ζωή μου, πάντα ήμουν και θα είμαι στο πλευρό των θυμάτων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ