Τα… έψαλλε στους παίκτες της Παρί ο Κελαϊφί

Τα… έψαλλε στους παίκτες της Παρί ο Κελαϊφί

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της Παρί Σεν Ζερμέν και μίλησε με έντονο ύψος στους παίκτες.

Το βράδυ της Κυριακής (2/4) η Παρί Σεν Ζερμέν ηττήθηκε (0-1) από τη Λιόν, δεύτερη ήττα στη σειρά -και μάλιστα εντός έδρας- μετά από εκείνη (0-2) από τη Ρεν. Την Πέμπτη (6/7) έγινε η «έκρηξη» Εμπαπέ, που δήλωσε αντίθετος με τη νέα διαφημιστική καμπάνια της Παρί Σεν Ζερμέν για τα εισιτήρια της περιόδου 2023/24, αντιδρώντας στα δικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης («Γι’ αυτό παλεύω για ατομικά δικαιώματα εικόνας. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μεγάλος σύλλογος και μεγάλη οικογένεια, αλλά δεν είναι σίγουρα Κιλιάν Σεν Ζερμέν»).

Το πρωί της Παρασκευής (7/4) ο πρόεδρος της Παρί ΣΖ, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας «Camp des Loges» για να μιλήσει στους παίκτες. Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο: «Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι», είπε ο πρόεδρος της παρισινής ομάδας.

Λίγο αργότερα, ο προπονητής των Παριζιάνων, Κριστόφ Γκαλτιέ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με τη Νις, προσπάθησε να… επαναφέρει την ηρεμία. «Οι λεπτομέρειες της ομιλίας του (σ.σ. Αλ-Κελαϊφί) παραμένουν στα αποδυτήρια. Ήταν σημαντικό να έρθει και να μιλήσει πριν από το αυριανό παιχνίδι με τη Νις. Η κατάσταση είναι απαράδεκτη και πρέπει να αντιδράσουμε. Ο πρόεδρος έχει μιλήσει με όλους, όχι μόνο με τους παίκτες. Εγώ επίσης αισθάνομαι ότι αμφισβητούμαι γιατί είμαι εξίσου υπεύθυνος. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι», είπε ξεκινώντας ο Γκαλτιέ.

«Δεν έκανα διάλογο με τους ποδοσφαιριστές, αλλά μια ομιλία. Αργότερα μίλησα μεμονωμένα με μερικούς από αυτούς για να προσδιορίσω κάποιες καταστάσεις παιχνιδιού. Όλοι έχουν προπονηθεί καλά αυτή την εβδομάδα», πρόσθεσε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο χθεσινό ξέσπασμα του Κιλιάν Εμπαπέ: «Είναι δύσκολο να αξιολογήσω αυτό το θέμα. Ο Κιλιάν έχει προπονηθεί κανονικά ως συνήθως. Γνωρίζω ότι έχει μιλήσει με τη διοίκηση και ότι η παρεξήγηση έχει λυθεί».

Σχετικά με το δικό του μέλλον, είπε: «Αισθάνομαι ότι έχω τη στήριξη του συλλόγου, αλλά είναι φυσιολογικό να υπάρχει πίεση μετά από οκτώ ήττες το 2023. Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το πρωτάθλημα ό,τι κι αν γίνει. Το πλεονέκτημα είναι έξι βαθμοί με Λανς και Μαρσέιγ. Θα πάμε πίσω ή θα αντιδράσουμε;».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ