Νέα δήλωση παραμονής στην Παρί από τον Εμπαπέ (pic)

Νέα δήλωση παραμονής στην Παρί από τον Εμπαπέ (pic)

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με νέα δήλωσή του ξεκαθάρισε πως τη σεζόν που ξεκινά θα αγωνίζονται στην Παρί, ενώ θα αποφασίσει για το μέλλον του, το 2024.

Το μεταγραφικό παζάρι για ακόμη μία χρονιά έχει τον Κιλιάν Εμπαπέ στη βιτρίνα, με το μέλλον του Γάλλου επιθετικού να βρίσκεται σε μία λεπτή κλωστή.

Ο ίδιος ο παίκτης το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να πείσει με δηλώσεις του, πως τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν, τονίζοντας πως δεν σκέφτεται να αφήσει το Παρίσι, πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη ανατροπή με Ιραόλα!

Ο Εμπαπέ, ενώ βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Γαλλίας και προετοιμάζεται για το παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στην Ελλάδα (19/6, 21:45), ρωτήθηκε για ακόμη μία φορά σχετικά με το μέλλον του.

Σε ερώτηση για το αν θα αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Παρί το 2024, ο Κιλιάν απάντησε: «Θα μείνω στην Παρί μόνο την επόμενη σεζόν και τότε θα αποφασίσω για το μέλλον μου το 2024».

Ακόμη ο 24χρονος επιθετικός συμπλήρωσε μιλώντας στο γαλλικό «Telefoot»: «Πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν σε μία χρονιά, ειδικά σε ένα κλαμπ όπως ο Παρί Σεν Ζερμέν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ