Κρίνει πολλά η σημερινή ημέρα για τον Εμπαπέ

Κρίνει πολλά η σημερινή ημέρα για τον Εμπαπέ

Η 31η Ιουλίου θα κρίνει πολλά για το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ, λόγω του τελεσίγραφου που του είχε αποστείλει η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν.

Για άλλο ένα καλοκαίρι το όνομα του Κιλιάν Εμπαπέ «ταλαιπωρεί» την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ο Γάλλος παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν έχει απασχολήσει ξανά το ευρωπαϊκό και όχι μόνο ποδόσφαιρο λόγω της κατάστασης που βρίσκεται με τον σύλλογο της πρωτεύουσας.

Από την υπόθεση του Εμπαπέ κάποιος θα βγει χαμένος. Η Παρί είχε αποστείλει τελεσίγραφο στην πλευρά του παίκτη, με το οποίο του ξεκαθάριζε πως μέχρι την 31η Ιουλίου θα πρέπει να έχει αποφασίσει αν θα φύγει με μεταγραφή ή θα ανανεώσει με το συμβόλαιο του.

Και αυτό διότι η ομάδα του Λουίς Ενρίκε φοβάται ότι ο παίκτης θα αποχωρήσει το επόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερος, εξέλιξη που σημαίνει ότι η Παρί δεν θα πάρει ούτε ευρώ από την περίπτωση του.

Μάλιστα ο γαλλικός σύλλογος περνάει στην αντεπίθεση, καθώς δημοσιεύματα αναφέρουν ότι αν ο Εμπαπέ δεν ανανεώσει ή δεν αποχωρήσει με πρόταση μέχρι και σήμερα, θα αναγκάσει την Παρί ως αντίποινα να τον αφήσει στον παγκό όλη την χρονιά.

Επομένως η σημερινή ημέρα είναι κρίσιμη για το μέλλον του παίκτη, με την Ρεάλ Μαδρίτης να καραδοκεί και με όλα τα σενάρια να μένουν ανοιχτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ